De ce nu poți avea o relație stabilă în funcție de zodia ta…

Femeie în alb se sprijină de o clădire

Îi vezi pe toți din jurul tău mergând încet înainte cu viețile lor și având relații stabile, dar tu ești tot lăsat(ă) în urmă! Vezi mai jos, poți afla care ar putea fi obstacolul, poate îți va fi de ajutor pentru a-l depăși mai ușor!

Berbec

Te enervezi foarte ușor, nu ai răbdare să înveți, să cunoști o persoană și te grăbești să tragi concluzii.

Adesea, „ruptura” rapidă a relațiilor tale se datorează propriului tău comportament exploziv dar și faptului că ești, în esență, prin natura ta, independent(ă).

Taur

Nu te încrezi ușor în oameni. Ai propriul tău ritm (lent) să te deschizi și să te atașezi emoțional.

Chiar dacă această tendință a ta poate fi considerată “fermecătoare” și îi atrage pe unii oameni, pe alții îi plictisește să tot fie în așteptare. Așa că, tu dă-le undă verde!

Gemeni

Acum, între noi fie vorba, voi vreți o relație stabilă și nu o aveți? Pentru că, Gemenii, nici relațiile ușoare nu le strică. Atunci când se hotărăsc să se angajeze într-o relație, nu le este greu să o facă.

Dacă există ceva care îți blochează angajamentul, este pentru că nu găsești ușor o persoană cu care să poată comunica cu tine pe aceeași lungime de undă.

Rac

Dacă nu poți avea o relație stabilă, este pentru că ai rămas atașat(ă) de relația ta din trecut, dar și pentru că păstrezi în bagajul amintirilor tale toate nemulțumirile pe care le-ai avut din situațiile incomode care ți s-au întâmplat în viața ta amoroasă.

Pentru a avea o relație stabilă, trebuie să scapi de tot ceea ce înseamnă “ieri”, adică trebuie să te eliberezi de trecut.

Leu

Deci, Leul fără o relație stabilă, de ce ar putea fi așa? Poate că treci printr-o perioadă din viața ta în care trebuie să te concentrezi mai mult pe tine, să te descoperi mai mult, să te răsfeți.

Toate acestea te vor ajuta, cu siguranță, pe drumul spre a primi o relație plină de sens în viața ta.

Fecioara

Dacă stai în acasă toată ziua  și nu știi altceva decât la muncă și acasă, atunci are sens că nu ai o relație stabilă.

De cele mai multe ori, te afunzi în obligații și muncă, ignorându-ți viața personală.

Balanța

Știi foarte bine că nu rămâi mult timp singur(ă). Există întotdeauna o relație în viața ta.

Dacă ai fost singur(ă) de mult, atunci asta înseamnă următorul lucru: ori aștepți o anumită persoană care ți-a rămas în minte, ori circumstanțele nu au fost favorabile pentru a fi împreună și încă încerci să-ți dai seama care este motivul.

Scorpionul

Totul este să îți pui asta în minte. Din momentul în care angajamentul va fi prioritatea ta, vei realiza asta.

Ce s-a întâmplat de nu poți trece la o relație stabilă? “Otrava” unei vechi relații care nu te lasă să îți continui viața. Tu dormi și te trezești cu gândul să intri în „grațiile” celui/celei care te-a părăsit.

Săgetător

Pur și simplu, ești singur(ă) pentru că așa îți place, chiar dacă nu recunoști. Aduni experiențe, te maturizezi, filozofezi viața și relațiile într-un mod diferit. Ce te poate priva de angajament? Tendința ta de a privi cu ușurință alegerea partenerului(ei) și de a cădea în situații pe care nu le meriți.

Capricorn

Capricorn, tu ești în căutarea unui angajament stabil, dar criteriile tale sunt foarte stricte. Cu siguranță vrei ca el/ea să fie la standardele tale, să aibă un loc de muncă bun, salariu mare, familie bună, prieteni buni, etc. Nu voi extinde… Dar, cu siguranță, angajamentul ferm îți cere să renunți puțin la standardele tale.

Vărsător

Sunt multe motive pentru care ai putea evita angajamentul. Cel mai important este că ți-e frică de asta. Un alt factor este acela că confunzi prietenia cu amorul. Și ce ar putea însemna asta?

Nu intri într-o relație ca să nu se rupă o prietenie, sau începi o relație și nu te poți potrivi cu persoana respectiva – să vorbească și să te aprecieze într-un mod prietenos. Toate acestea te fac să devii puțin confuz în interiorul tău și, de asemenea, ai o mare rezistență la crearea unei relații stabile.

Peşti

Ești fără o relație stabilă, poate pentru că unele lucruri sunt confuze în interiorul tău. Tu altfel ți-ai imaginat totul, altfel ți-ai creat în minte imaginea unei relații. Ești adeptul relației ideale, care chiar nu există. Deoarece este demonstrat faptul că nu stai mult timp fără o relație stabilă, aș sugera să te lași mai liber.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook