6 ZODII care trec cu greu peste o situație tristă…

6 ZODII care trec cu greu peste o situație tristă...

Se blochează și nu pot merge mai departe.

Există multe moduri diferite de a face față unei situații triste. Unii reușesc să uite, prefăcându-se că nu s-a întâmplat niciodată, alții o “recunosc”, iar unii sunt torturați și nu trec ușor peste asta. Mai jos sunt semnele care au nevoie de ceva mai mulți ani decât restul, pentru a merge mai departe:

RAC

Nimeni nu este surprins de prezența Racului în primul rând, deoarece atunci când vine vorba despre situații și experiențe proaste, natura lui sensibilă nu-l lasă să meargă mai departe repede.

În loc să se confrunte direct cu problemele, el tinde să le amplifice și să intre în panică. Nu își acceptă cu ușurință greșelile sau eșecurile, ceea ce încetinește și acceptarea unei situații. Nu acceptă că unele lucruri sunt dincolo de controlul lui și că trebuie doar să meargă mai departe.

LEU

Leul se caracterizează prin încăpățânarea sa intensă și nevoia sa inepuizabilă de atenție. Când cineva își ia atenția de la el și o concentrează în altă parte, de exemplu pe o persoană nouă, va dura mult timp până o digeră.

După o despărțire, va trece printr-o perioadă de îndoială, căutând constant “cu ce” și “unde” a fost de vină. Tocmai această “biciuire” îl face să fie dificil să se miște cu o viteză mai mare. Dar unele lucruri în viață se întâmplă indiferent de ceea ce facem și, având în vedere asta, el trebuie să se ridice pe picioare și să continue să hipnotizeze mulțimile.

PEȘTI

Peștii zodiacului întotdeauna, la început, dau impresia că sunt timizi. La fel ca și Leii, și Peștii au tendința de a dramatiza lucrurile, dându-le dimensiuni sumbre. Doar pentru că se simt bine într-un mediu de susținere și confort, lipsa acestuia îi poate răni de moarte, ceea ce îi îngreunează apoi să meargă mai departe.

Pentru a face acest lucru, ei trebuie să încerce să iasă din poziția de victimă pentru un timp și să lase tot ce i-a rănit să fie „spălat de râu”.

TAUR

Un alt semn, care nu este deosebit de surprinzător pentru a fi pe listă, este încăpățânatul Taur, care are dificultăți în a lăsa în urmă o situație neplăcută. O reproduce iar, și iar, și ajunge să creeze probleme care de fapt nu existau. Toate cele de mai sus, combinate cu faptul că de multe ori simte că nimeni nu-l înțelege, îl ține atașat de trecut.

VĂRSĂTOR

Spre deosebire de restul zodiilor, Vărsătorul se află pe această listă datorită modului în care se descurcă cu “poverile” trecutului. Este un om care poate părea că înaintează cu un pas rapid dar, în realitate, în fundul minții sale, a digerat toate acele lucruri de care nu vrea să-și amintească.

Această practică este cea care face imposibilă orice “tranziție”. În loc să încerce să alerge înainte, trebuie să-și acorde ceva timp pentru a “lucra” la unele lucruri, pentru a “închide” orice problemă și apoi să meargă mai departe.

SCORPION

Scorpionii sunt cunoscuți pentru îndrăzneala lor. Pot deveni extrem de geloși și obsesivi, încercând să acopere orice slăbiciune. Sunt deosebit de posesivi și, în raport cu restul zodiilor, ei sunt cei care dețin cele mai multe vicii.

Toate cele de mai sus sunt și motivele care îi îngreunează să părăsească unele situații din trecut. Mai ales dacă “răul” a fost cauzat de cineva în care au avut încredere sau pe care au iubit. Pentru ca un Scorpion să meargă mai departe, el trebuie mai întâi să învețe să ierte și abia atunci va putea uita.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook