Acesta este cel mai mare atu al zodiei tale…

Acesta este cel mai mare atu al zodiei tale...

Auzim tot timpul despre zodiile “rele”, însă ele, sunt adesea cele care atrag cea mai mare atenție. Dar cum rămâne cu cele bune? De câte ori ați auzit despre un element care vă scoate zodia în evidență?

De puține ori… Dar este nedrept. Așa că, ne vom concentra pe elementul acela care este adesea ignorat. Să vedem, atunci, care este cel mai mare avantaj al zodiei tale:

BERBEC

Spontaneitatea lui nesfârșită, care te entuziasmează și te îndeamnă să faci ceea ce nu ți-ai imaginat niciodată, chiar și în cel mai dificil moment al tău. Este ideal pentru a vă înveseli și a vă înlocui adecvat antidepresivul.

TAUR

Logica lui, care te pune în picioare ori de câte ori instabilitatea din viața ta te face să te împiedici între dileme. Taurul te ghidează corect, în siguranță și cu încredere și este întotdeauna gata să facă asta pentru tine.

GEMENI

Inteligența lui, care te face să nu te plictisești niciodată, chiar și în cea mai plictisitoare și nereușită zi. El te va scoate din rutina, te va inspira și îți va face mintea să caute parașute pentru a ateriza din nou.

RAC

Afecțiunea lui s-a înfășurat într-o îmbrățișare uriașă gata să te cuprindă, ori de câte ori te simți slab(ă) și vulnerabil(ă). El este singurul care, cu siguranță, nu va uita ziua ta de naștere și va face mereu tot posibilul să te consoleze.

LEU

Generozitatea lui, care te face să simți că ai câștigat brusc la loterie. Cere-i cel mai preferat lucru al lui și ți-l va oferi ca pe un pahar cu apă. Te face să te simți norocos(ă) că l-ai întâlnit.

FECIOARĂ

Disponibilitatea ei de a te servi oricând ai nevoie de ea, de la a-i cere sfaturi, până la a te ajuta cu orice serviciu. Ea îți rezolvă problemele rapid și metodic și te scoate din situația neplăcută.

BALANȚA

Disponibilitatea ei dezarmantă de a media într-o problemă care te preocupă, oferindu-ți compania și prietenia ei și asigurându-te că totul va fi bine. Este de neprețuit.

SCORPION

Dar ce altceva decât persuasiunea lui, care urmărește să ne trezească cele mai nerecunoscute dorințe. Scorpionul ne face să vrem ceea ce nu ne-am imaginat niciodată că ne dorim și ne aprinde cele mai hedoniste atracții.

SĂGETĂTOR

Optimismul lui, care te face să vezi viața ca pe o călătorie plină de experiențe. Te învață să fii tu însuți, să te distrezi, să fii fericit(ă) și, atunci când este lângă tine, crezi că nimic nu te poate supăra dacă îi urmezi perspectiva.

CAPRICORN

Consistența sa care te liniștește. Responsabilitatea pe care o emană, creează convingerea că ai pe cineva pe care să te bazezi. Un Capricorn nu te înlocuiește, ținându-te mereu la curent.

VĂRSĂTOR

Originalitatea lui, acel element stimulant care te face să te îndoiești constant de totul. Fiecare contact cu el te revigorează, pentru că îți stimulează mintea, combinând emoția cu logica. Te face să iubești reactivitatea, pentru că te servește întotdeauna prompt.

PEȘTI

Imaginația lor te poate duce înapoi, în alte vremuri. Te poate face să-ți uiți durerea, să te îndepărteze și să te elibereze de realitatea dură. Peștii îți scriu, îți spune basme și notează rețetele pentru hipnoticele tale.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook