Așa vei alege partenerul potrivit pentru tine…

Așa vei alege partenerul potrivit pentru tine...

Am citit undeva în urmă cu câteva zile, cum se măsoară puterea unui bărbat; după mărimea zâmbetului femeii de lângă el, iar astăzi aș vrea să mă concentrez asupra acestui subiect.

Este esențial ca bărbatul să poată susține, ridica și îmbunătăți starea de spirit a femeii de lângă el. Bineînțeles că și femeile au aceleași obligații, dar astăzi am decis să vorbim despre bărbați.

Mă refer la acele relații în care admirația, complimentele și tratarea pozitivă a caracteristicilor partenerului sunt, fie unilaterale, fie inexistente. Acele lucruri mici, făcute în fiecare zi, care s-ar putea să nu facă o diferență enormă în relație, în ansamblu, dar ne pot face partenera fericită într-un minut.

Inițial, de multe ori nevoia unei persoane de a se exprima doar cu comentarii negative și de a evita orice fel de complimente, are de-a face cu propriile nesiguranțe și cu încrederea în sine scăzută.

Deci, atunci când un bărbat este nesigur, încearcă să găsească defecte în partenera sa, astfel încât să-și demonstreze singur că este egal sau mai bun decât ea.

De aceea, mulți bărbați încearcă, în mod subconștient sau chiar conștient, să-și reducă partenerele, doar pentru părea “mai sus” decât ele.

Cu toate acestea, o femeie care devine destinatara zilnică a comentariilor negative, ajunge să-și piardă orice urmă de respect de sine, să se agațe de detalii și să caute cele mai ridicole motive de luptă.

Nu cred că cea pe care spui că o iubești, este constant în negru și adâncul ei și în gândurile sale. S-ar putea să vi se pară amuzante argumentele, dar vă reamintesc că în mintea feminină se desfășoară constant mii de lucruri, care nu o lasă să se odihnească.

Iar comentariile grosolane despre aspectul ei îi dau un sentiment de inferioritate, inadecvare în relațiile interpersonale și chiar la locul de muncă. Multe femei vor înțelege raționamentul din spatele comportamentelor partenerilor lor și vor fugi. Poate că vor întârzia să o facă, poate că vor fi rănite, poate că se vor transforma în toate acele lucruri pe care bărbații le consideră cele mai rele.

Dimpotrivă, ne dorim ca generația noastră să crească femei cu putere, încredere în sine, pregătite să facă față vieții. Desigur, este imperativ necesar să cauți puterea din interior. Cu toate acestea, factorii externi sunt întotdeauna importanți, și să nu mai vorbim de influența partenerului…

Așa că, dacă vrei să fii considerat un om al secolului XXI, nu cădea în capcane egoiste. Nu uita să-i spui din când în când cât de frumoasă este, nu neglija să-i oferi cele mai bune urări după ultimul ei succes, amintește-i cât de mult crezi în ea și susține-o în acele zile în care își pierde curajul și sinele/credința.

Prezintă-ți cel mai bun sine și motivează-o să facă același lucru.

La sfârșitul zilei, împărtășirea impresiilor zilei merită doar dacă există dragoste adevărată. Mâine, fă-o să zâmbească și te vei îndrăgosti de râsul ei din nou.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook