Cele 6 zodii cu cea mai mare empatie: Se pun în locul celorlalți…

Fată cu suflet blând

Conform hărții noastre natale astrologice, toți avem superputeri cosmice diferite. Unii, de exemplu, pot avea puterea empatiei sau, altfel spus, capacitatea de a percepe profund sentimentele altora.

După cum se dovedește, cele mai empatice semne alcătuiesc jumătatea zodiacului. Deci care sunt?

Racul

Racul are reputația de a fi capricios și, din moment ce “poartă” emoțiile altora, este ușor de înțeles de ce. El poate simți energia din cameră foarte ușor. Drept urmare, are dificultăți în a-și separa sentimentele personale de cele ale altora.

Cu înverșunarea de a oferi protecție, fiind guvernat de lună – care ne guvernează emoțiile în astrologie, Racii se nasc nutritori. Emoțiile lor sunt adânci și se infiltrează în subconștient. Destul de des pot absorbi energia familiei și a celor dragi.

Leul

Leul este renumit pentru faptul că dorește să fie în lumina reflectoarelor tot timpul, ceea ce poate da un sentiment de detașare față de cei din jur. Dar, după cum se dovedește, rolul său de “vedetă” este de fapt ceea ce îl face să fie în ton cu emoțiile și reacțiile oamenilor.

Pentru că Leul stăpânește inima, va face mari acte de generozitate, bunătate și își va oferi propria energie, precum soarele care îl stăpânește. Asta înseamnă că poate ajuta pe cineva pe care îl iubește. Totul vine dintr-un loc cald, centrat pe inimă.

Fecioara

Fecioarele pot percepe cea mai mică schimbare în comportamentul celor din jur. Niciun detaliu nu este prea mic pentru o Fecioară. Ea este mereu perspicace. Ea va percepe schimbări subtile, cum ar fi o schimbare a tonului vocii sau ceva la fel de rapid ca o sprânceană ridicată.

În semn de interes, va dori apoi să găsească o modalitate de a avea grijă de oamenii pe care îi iubește. Poate chiar prezice nevoile celor dragi înainte ca aceștia să le poată exprima în cuvinte.

Balanța

Acest semn empatic, are un nucleu cu adevărat tandru. Cunoscută pentru indecizia ei, tocmai această trăsătură a Balanței este cea care vorbește despre capacitatea ei profundă de empatie.

Acest semn de aer, are o dorință înnăscută de pace, armonie și înțelegere reciprocă. O Balanță va lua în considerare întotdeauna gândurile și sentimentele altei persoane și va acorda o greutate egală dorințelor respective. Este întruchiparea ideii de a păși în pielea altcuiva.

Scorpionul

Deși este ușor să interpretezi Scorpionii ca fiind oameni rezervați, care se mișcă în fundal, ei sunt de fapt semne de apă. În calitate de detectiv emoțional al zodiacului, Scorpionul este un semn care va căuta o intimitate adevărată, psiho-centrată.

În căutarea lui de înțelegere, Scorpionul recunoaște sentimentele și vulnerabilitățile altor oameni, care îl pot copleși cu ușurință.

Peștii

Ca ultim semn al zodiacului, Peștii sunt zodia care este considerată poarta de intrare între acest tărâm pământesc și cel spiritual.

Drept urmare, Peștii vor fi foarte sensibili la toate tipurile de câmpuri energetice și, în calitate de procesatori emoționali, își pot folosi cu ușurință puterile de percepție pentru a se adapta la orice mediu. Ei simt ceea ce se spune sau nu, văzut sau nevăzut.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook