Vei fi abandonată. Ceea ce contează este să nu renunți la tine însăți…

Femeie singură abandonată

Nu-ți fie frică, într-o zi vei fi abandonată.

Într-o zi se va închide o ușă pe care ți-ai dorit să o deschizi mai mult decât orice. S-ar putea să fii abandonată de persoana pe care ai iubit-o, poate prima ta iubire.

Te va lăsa fără suflare, te va bloca brusc, rupându-ți lumea în bucăți și transformând în durere profundă sentimentul care te-a ridicat până la sălașurile Zeilor.

S-ar putea să fii abandonată de o prietenă cu care ai simțit că ai făcut o legătură armonioasă. Vei constata că era atrasă de alte priviri, alte discursuri, alte prezențe.

S-ar putea să fii abandonată de proprii părinți, părinții tăi de naștere. S-ar putea să faci parte din sângele lor, dar, din nou, abandonul se poate infiltra chiar și în cea mai apropiată relație.

S-ar putea să-ți închidă ușa pentru că nu te-ai încadrat în viața lor, în așteptările lor, pentru că nu ai devenit medic, pentru că s-ar putea să nu fi urmat calea care ți-a fost trasată.

Vei fi abandonată într-o zi, la asta trebuie să te aștepți.

Nu-ți fie teamă, cei pe care îi iubești te vor părăsi. Nu-ți fie teamă, te vei despărți de oameni de care nu ai putea suporta să te gândești la viața ta fără ei. Vei fi abandonată. Ceea ce contează este să nu renunți la tine însuți.

Așa este viața, plină de despărțiri, plină de abandon din partea celor ale căror promisiuni te-au umplut de acte de dragoste, prezență și interes.

Nu te agăța de nimeni, toți vin pentru o vreme și se pierd în ceața Necunoscutului.

Oamenii există pentru a ne însoți în viață, nu pentru a deveni stăpânii sufletelor noastre, în timp ce ei sunt invulnerabili și temporari.

Într-o zi, vei fi abandonată de unde nu te așteptai. Și acesta nu va fi un abandon, ci ocazia pentru cea mai esențială și importantă întâlnire din viața ta: cea cu sinele tău real.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook