Omul cu sufletul frumos va fi mereu irezistibil…

Femeie îmbrăcată în prințesă

Omul nu are nevoie de oglindă pentru a-și vedea frumusețea. Frumusețea lui se reflectă în ochii celor care îl apreciază.

O persoană, nu are nevoie de haine scumpe sau de machiaj pentru a fi frumoasă. Toată frumusețea ei, stă ascunsă în suflet, în inimă și în minte.

Nici ochii frumoși, nici chipul fără cusur, nici corpul bine definit, nu pot învinge strălucirea sufletului luminos, a minții puternice și a inimii calde. Acestea au propriul lor farmec.

O persoană frumoasă nu are nevoie să se prefacă, ea înfrumusețează cu dragoste și găsește o modalitate de a ieși în evidență.

Un basm din copilărie, pe care mi l-am amintit, spune că a fost cândva o familie de regi care nu puteau avea un copil. La un moment dat, unei zâne i s-a făcut milă de ei și a decis să le ofere acest cadou.

Așa că, i-a întrebat cum vor să fie copilul lor.

Ei au spus că vor un copil care să fie sănătos, inteligent, puternic, curajos, amabil, cu sufletul bun și să aibă, în general, toate darurile pe care le-ar putea avea o persoană favorizată de natură.

Abia când zâna a plecat, și-au dat seama că au uitat să ceară să fie și frumos. Au alergat să o ajungă din urmă, pentru a-i cere să adauge și asta, dar zâna le-a spus că este prea târziu. Favorurile fuseseră deja acordate!

Văzându-i foarte triști, zânei i s-a făcut milă de ei și le-a spus următoarele: Copilul vostru, poate să nu se nască frumos, dar să știți că cine îl va iubi cu adevărat, îl va vedea frumos.

Așa s-a întâmplat. S-a născut un copil foarte urât dar, cu Darurile pe care le avea și cu amabilitatea lui, a fost mereu iubit de toată lumea și nimeni nu i-a putut vedea urâțenia. Toată lumea îl vedea acum ca pe cel mai frumos om din lume.

Doar oamenii superficiali insistă să judece pe cine își doresc alături, doar după aspect. Întrebarea este: vrei cu adevărat astfel de oameni lângă tine? Aspectul poate fi prima atracție, dar frumusețea exterioară nu este suficientă pentru a menține pe cineva demn.

Suntem ceea ce simțim.

Ceilalți văd ceea ce îi lăsăm noi să vadă, însă ceea ce este adevărat important, merită și dăinuie, chiar și atunci când, după legile naturii, totul se schimbă odată cu trecerea timpului. Dar nimic nu poate atinge indestructibilitatea frumuseții interioare.

Arată-te fără teamă celorlalți, oferindu-le oportunitatea de a vedea frumusețea care se află în sufletul tău și iubește-te așa cum ești cu adevărat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook