De unde știi dacă despărțirea ta este temporară?

Femeie care suferă după o despărțire

Ne-am obișnuit, atunci când auzim despre o despărțire, că respectivul cuplu se va reuni cu siguranță. Oare emoțiile sunt de obicei mai puternice decât problemele? Oare am învățat să facem concesii pentru a avea ceva bun în viața noastră?

Un lucru este sigur, majoritatea despărțirilor sunt temporare și sunt întotdeauna urmate de o reuniune – chiar și ani mai târziu (vezi Selena – Justin). Pe scurt, dacă speri la o reuniune, acestea sunt semnele că este posibil să se întâmple:

Despărțirea a venit din cauza circumstanțelor.

Viața le-a așezat pe toate așa. Da, există un caz pentru ca acest lucru să se întâmple. Dacă unul lucrează noaptea și celălalt dimineața, unde este pofta de dragoste? Nu există timp de calitate.

Persoanei care lucrează noaptea, după cum știm, i se modifică ceasul biologic. Nu este nevoie de multe date ca acestea, pentru ca o relație să înceapă să se uzeze.

Te-ai despărțit din cauza unor certuri.

Așa că ai ajuns în acest punct. Trecem peste faptul că v-ați comportat ca niște copii. V-ați întâlnit, v-ați spus că nu vreți să vă mai vedeți niciodată și ai exclamat „Ne despărțim!” sau cel puțin ai fost de acord cu despărțirea.

A sosit ziua următoare și, se pare, niciunul dintre voi nu este pregătit să facă prima mișcare. Relaxează-te, situația se va calma și veți vorbi din nou. Doar asigurați-vă că discutați motivul pentru care v-ați certat și clarificați că este ceva ce ați spus pe nervi.

Vorbești de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Erați amândoi acolo când ai schimbat cuvinte de despărțire, dar parcă nu ai fost. Vorbești normal, flirtezi și prietenii tăi se întreabă ce naiba se întâmplă.

Dacă nu puteți pune capăt clar relației, adică să nu vorbiți o vreme, să nu fiți împreună (ceea ce face toată lumea), atunci separarea voastră probabil că nu există.

Niciunul dintre voi nu este interesat să flirteze.

Prieteni, verișoare, mătuși, mama, bunica, sunt în prima linie și așteaptă să te îndemne să ieși la întâlniri, pentru ca „copilul să treacă peste asta”. Dar eviți noile cunoștințe. Același lucru este valabil și pentru fosta ta relație.

Viața este mai bună când sunteți împreună.

Fără ca aceasta să însemne călătorii și relaxare. Când sunteți împreună, există entuziasm, pozitivitate și echilibru. Îl/o accepți și el/ea te acceptă cu defectele lui/tale. El/ea te vrea si tu îl/o vrei pe el/ea.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook