Află care sunt iubirile karmice pentru fiecare ZODIE și cum se confruntă cu ele…

Femeie sprijinită de pom

Cât de multe am auzit despre iubirea karmică și aproape toți ne dorim să o experimentăm! Dar ai auzit fraza: „Ai grijă ce îți dorești”? Spunem asta pentru că iubirile karmice au cu siguranță pasiune, emoție și acea “soartă” care ne face inima să bată repede, dar au și greșeli, durere, plâns, obsesii și multe altele. Păcat!

Dar haideți să vorbim acum despre Zodiac.Care sunt Iubirile Karmice pentru fiecare zodie și cum se confruntă cu ele? Deci, să vedem, relația ta este “karmică”? Care va fi evoluția ei?

Berbec

Cele două semne karmice pentru Berbec sunt Balanța și Scorpionul. Din prima clipă, este fascinat la Balanță de rafinamentul și frumusețea ei, dar și de calmul ei. Nevoia de a o proteja, de a o ghida se “naște” spontan și cu greu poate rezista sau se poate desprinde de farmecul Balanței.

Scorpionul, pe de altă parte, este o țintă incredibil de dificilă și absolut fermecătoare și evazivă pentru Berbec. Dar chiar dacă îl va cuceri, chimia lor s3xuală îi va face pe Berbec să nu poată scăpa din plasele amoroase ale Scorpionului.

Taurul

Pentru Taurul senzual, cei doi parteneri karmici ai săi sunt Scorpionul și Săgetătorul.
Cu Scorpionul simte inițial siguranța și securitatea pe care și le dorește. Dar atunci lucrurile devin mult mai serioase. Taurul imobil devine un pion în mâinile Scorpionului, dar acesta se bucură de asta și, deși este destul de dinamic, cu un Scorpion, acceptă și se bucură de rolul de “păpușă”. Un alt element care nu-l poate face pe Taurul să renunțe este patul, care este numărul 1 în această relație.

Relația lui karmică cu Săgetătorul este complet diferită de cea a Scorpionului. Are în față o persoană complet diferită de el. Ce nu are Taurul, are Sagetatorul! Nebunie, optimism, risc, independență, copilărie. Acest lucru îl face pe Taur să nu poată să se desprindă de această creatură “extraterestru” din ochii lui. Ceea ce Taurul nu are în viața lui, găsește într-un Săgetător!

Gemeni

Pentru un meci karmic, Gemenii “aleg” Săgetătorul și Capricornul. Dacă experimentezi o relație Gemeni-Săgetător, vei înțelege că dragostea lor este karma! Vedeți, deși sunt atât de asemănătoare între ele, conflictul este un dat, dar și absolut necesar pentru amândoi! Gemenii “învață” lucruri de la Săgetător, care le oferă noi limite și standarde și asta este cel mai fermecător pentru Gemeni! Pentru că admiră o minte dincolo de a lui, îi este greu să se desprindă din această aventură amoroasă!

Pe de altă parte, Gemenii pot avea creier, dar Capricornul are înțelepciune și acest lucru îi înnebunește pe Gemeni. Copilul etern când îl întâlnește pe eternul matur, este lăsat în propriile mâini, se bucură de el, îl găsește incredibil de interesant în flacăra sa bine deghizată și nu poate scăpa deloc de el!

Rac

Perechile karmice ale Racului sunt Capricornul și Vărsătorul. Ceea ce îl fascinează la ambele semne, este diversitatea lui cu ele! Inițial, alături de Capricorn, el găsește un “șef” amoros care, totuși, îl protejează ca pe un părinte și îi oferă predarea și încrederea de care are nevoie Racul.

Părerile și visele comune de viață, în ceea ce privește familia, îi apropie și mai mult. Cât despre “răceala” unui Capricorn? Ceea ce îl înnebunește pe Rac este să “rupă” această răceală și să cucerească cu sabia inima imobilului Capricorn.

Vărsătorul, pe de altă parte, este ceva complet ciudat și de neînțeles pentru Rac. Este atât de ciudat faptul că Vărsătorul nu are nevoie de confort, liniște și limite, încât îl tentează iremediabil. El încearcă să-l simtă.

Leu

Leul are relații karmice cu Vărsătorul și Peștii. Vărsătorul îl fascinează din prima clipă pe Leu, deoarece este și el special și impresionant la fel ca el, dar cu o cu totul altă unicitate. Găsește în chipul lui, distracția și interesul pe care le caută în dragoste, iar temperamentul său subversiv, îl face literalmente să rămână “blocat”.

Are o relație ciudată, dar extrem de magnetică cu Peștii. Chiar dacă slăbiciunea, instabilitatea și introversia Peștilor îl respinge, el este fermecat de imaginația, romantismul și creativitatea Peștilor și se dedică să reușească să-l facă să manifeste toate cele de mai sus! Peștii reprezintă pentru Leu o provocare constantă care îl entuziasmează, dar și un meci ușor de dominat.

Fecioara

Fecioara are ca parteneri karmici Peștii și Berbecul. Inițial cu Peștii, în timp ce se află în fața unei persoane complet diferite de ea, ea este impresionat că, în același timp, au atât de multe în comun, cum ar fi abnegația, serviciul și sentimentul de a ajuta.

Tendința Peștilor de a accepta în tăcere dar și uneori de a se lăsa ghidat de criticile Fecioarei, îl face să nu se mai poată “detașa” și să dorească constant să-l ajute să aterizeze în realitatea vieții de zi cu zi.

Berbecul, în schimb, are o personalitate înflăcărată care, pe cât de tare o irită pe Fecioară, în același timp îi evocă admirația permanentă pentru puterea, determinarea și curajul lui de om, deși acţionează impulsiv, adică contrar Fecioarei.

Balanța

Balanța are o relație karmică cu Berbecul și Taurul. Cu Berbecul, diferențele dintre ei sunt mari, dar în același timp, ea este “prinsă” neintenționat sau intenționat, de dinamismul lui, pasiunea și personalitatea puternică hotărâtoare, admirându-l și încercând pe de o parte să fie ca el și, pe de o parte, să fie cealaltă mână înțeleaptă.

Taurul pentru Balanță este „Eul” său dinamic. Conduși de Afrodita, ambii au același dorințe romantice, dar și înțelegerea reciprocă pentru ritmurile lor lente, susceptibilitatea la plăceri dar și nevoia de tovărășie și permanență în Iubire. În plus, determinarea Taurului și logica pătrată, sunt câteva dintre caracteristicile care farmecă iremediabil Balanța!

Scorpionul

Partenerul karmic al Scorpionului este Taurul și, de asemenea, Gemenii. În persoana Taurului, Scorpionul găsește potrivirea sinceră, stabilă și senzuală pe care și-o dorește.

Totuși, relația lor karmică se bazează pe închisoarea „de aur” în care intră amândoi, având drept lider Scorpionul, care este probabil singurul care poate manipula un Taur dinamic, întrucât Taurul însuși nu realizează că devine subordonat, dar că doar se bucură de relația apăsătoare la care a visat-o mereu.

Gemenii, în schimb, sunt poate cea mai dificilă misiune pentru Scorpion, întrucât, deși la început îl fermeca cu mintea și graiul, mai târziu își dă seama ca nu-l poate pune în nicio formă și asta îl încăpățânează și nu se odihnește până l-a “prins” complet în plasă!

Săgetător

Săgetătorul are o relație karmică cu Gemeni și Rac. Este foarte asemănător cu Gemenii. Se potrivesc din prima clipă, atracția este incontestabilă și vede în fața lui cealaltă jumătate! Relația lor karmică, însă, se bazează pe roluri elev-profesor și, unde Săgetătorul este elevul, Gemenii sunt profesorul. Gemenilor le place să transmită cunoștințe și experiențe, iar Săgetătorului îi place să le “absoarbă” ca pe un burete! Gemenii pentru Săgetător sunt cheia ideală pentru a deschide orizonturi!

Racul nu-l fermecă pe Săgetător de la început, deoarece această introversie, timiditate și hipersensibilitate îl respinge. Cu toate acestea, Săgetătorul este un copil etern, iar grijile materno-paterne, tandrețea și energiile protectoare ale Racului, îl fac să aibă nevoie inconștient de el. De multe ori va dori să scape de el, dar ceva îl va ține mereu înapoi la Rac!

Capricornul

Capricornul are o relație karmică cu Racul și Leul. Deși Racul are un caracter și o personalitate complet diferită de Capricorn, ei sunt uniți karmic de lucruri mai profunde, precum morala, valorile, dragostea pentru familie și tradiții! “Răceala” Capricornului „se topește” odată cu emoționalitatea excesivă a Racului și multe astfel de cupluri, deși incompatibile, ajung în căsătorie și în crearea unei familii.

Relația unui Capricorn cu Leul este complet diferită. Deși karmic, din moment ce faima, ambițiile, imaginea personală și problemele copiilor îi “unesc” permanent, este oarecum superficială deoarece se bazează pe impresii și admirație reciprocă.

Vărsător

Primul meci karmic pentru Vărsător este Leul, iar al doilea este Fecioara. Leul atrage imediat atenția Vărsătorului și, fără să vrea, îi menține interesul în mod constant aprins. Probabil că abordarea pe care o va face față de el va fi inițial prietenoasă, apoi sociabilitatea Leului o va face imediat acceptabilă. Dragostea karmică vine odată cu trecerea timpului, dar nu brusc și pasional.

Vărsătorul are o relație specială cu Fecioara, deoarece vede în ea ceea ce îi lipsește pentru a atinge perfecțiunea. Își dă seama că dacă îmbină propria sa viziune puternică cu natura metodică și logică a Fecioarei, poate realiza lucruri mărețe și asta îl fascinează și nu îl face să se “decupleze” de această karmă “utilă”!

Peşti

Potrivirile karmice ale Peștilor sensibili sunt în primul rând Fecioara și în al doilea rând Balanța. Peștilor le place să evadeze din realitate, dar devin frustrați când sunt forțați să îi facă față. Pentru Pești, Fecioara este cea mai dulce realitate și cea care îl ajută să aibă logica și raționalitatea care îi lipsește. Îl dor criticile sale, desigur, dar le procesează intern, recunoscând intuitiv că îi face numai bine!

Balanța, pe de altă parte, în ochii Peștilor este o creatură ca ei, cel puțin inițial. Dulci, afectuoși, cu nevoie de companie și dragoste. În plus, ea nu înțelege greșit nesiguranța și nehotărârea ocazională a Peștilor, deoarece îi înțelege pe deplin și îi leagă și mai mult de ea! Problemele încep cu trecerea timpului…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook