Cele 4 semne zodiacale care sunt sortite să nu găsească iubirea supremă…

Cele 4 semne zodiacale care sunt sortite să nu găsească iubirea supremă...

Berbec

Este cea mai dinamică zodie dintre toate, dar și cea mai încăpățânată. Da, știe ce vrea, cum să obțină și știe cum să pretindă parteneri de dragoste. Singura problemă sunt obsesiile ei.

Nativii din zodia Berbec au obsesii romantice, adesea fără să le pese dacă obsesiile lor aparțin altui loc. Practic, nu le pasă dacă aparțin altundeva. Și undeva, acolo, greșesc. Iar jumătatea visurilor lor îl respinge. Și un Berbec se poate descurca cu orice, cu excepția respingerii.

Scorpionul

El este stăpânul dramei zodiacului. Are pasiuni, iluzii, obsesii și toate acestea în doze foarte mari. Și, prin toate acestea, are o încredere extraordinară. Atât de minunat, atinge iluziile. Pentru un Scorpion, posibilitatea ca o persoană să nu-l dorească, să nu “moară” după el, este imposibilă.

Dar s-ar putea să nu-l dorească. Dar el nu o acceptă. Se încăpățânează, urmărește obiectul dorinței sale și totul devine foarte, foarte, greu. Se încăpățânează, încearcă, urmărește și iar încearcă. Și undeva, acolo, devine insuportabil de nefericit.

Săgetător

Acest semn se poate îndrăgosti foarte greu, chiar dacă nu pare. Dar și el, ca Săgetător, vizează în principal. Acum, unde va cădea săgeata este o problemă. Are si un defect; pentru că țintește sus, de obicei se îndrăgostește de cei mai inaccesibili oameni sau de cele mai nepotrivite persoane – fie de persoane celebre, fie logodite.

Săgetătorul și-a construit o grămadă de fantezii în capul său despre care (uneori) știe că s-ar putea să nu se împlinească niciodată. Și apoi, deși nu-i convine, se tăvăleste în autocompătimire.

Pești

Adevărul este că Iubirea este primul lucru pe care un Pești îl dorește. Al doilea este… tot Iubirea. Vrea să fie îndrăgostit, trăiește pentru a fi îndrăgostit. Și el caută dragostea în locuri nepotrivite.

Peștii nu vor să rănească pe nimeni, dar de cele mai multe ori găsesc dragostea în oamenii care sunt deja implicați – și asta pentru că sunt atât de îndrăgostiți de ideea iubirii, încât doar cineva care este deja într-o relație îi poate mulțumi standardele.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook