Acestea sunt cele 4 zodii care vor spune adevărul chiar dacă le va costa scump…

Două femei colege de muncă

Mai jos veți vedea care semne vor spune adevărul fără să mai fie ascultate a doua oară. Onestitatea lor este adesea șocantă pentru ceilalți, dar nu s-ar simți bine dacă ar minți sau dacă s-ar preface în acest sens.

BERBEC

Berbecul are onestitatea unui copil mic. Pe lângă faptul că este impulsiv ca ființă umană, aproape niciodată nu își va “lega” limba înainte de a vorbi.

Spune exact ce gândește și ceea ce simte și bineînțeles că nu regretă, chiar dacă acest lucru îi crează probleme sau dacă trebuie să-și ceară scuze pentru ceea ce a spus. Nu contează dacă adevărul îl va costa o funcție, o prietenie sau o relație.

Onestitatea este un element care îi caracterizează pe Berbec și îl face să iasă în evidență, iar dacă cineva nu suportă, atunci să nu-l vrea în preajmă. Ceea ce oferă, este ceea ce primești, și aceasta este ceva ce ar trebui apreciat mai mult (dacă vrem să spunem adevărul) pentru că nu sunt ipocriți și nu menajează pe nimeni.

LEU

Dacă există un lucru cu care Leul se mândrește, este autenticitatea lui. Este un om demn și puternic. Nu minte, pentru că pur și simplu nu are nevoie de asta.

Are curajul și îndrăzneala să spună ceea ce gândește și, dacă este greșit sau corect,  are capacitatea de a demonstra. Nu se teme să aibă lângă el câțiva oameni, atâta timp cât sunt cei potriviți, cei care nu-l vor minți și, bineînțeles, nu vor fi afectați de propriul adevăr.

Leul prețuiește foarte mult onestitatea și sinceritatea și nu tolerează “jocuri”, ipocrizia și înjunghierea în spate.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este ceea ce numim „bucuria vieții”. Este o persoană care, ca și Berbecul, nu-și “leagă” limba înainte de a vorbi și nici măcar nu-i pasă. Este sincer, spune ceea ce crede, deși de multe ori ceea ce va spune poate fi neelegant sau grosier.

Oricum, Săgetătorul nu va fugi de asta, iar dacă cealaltă persoană se simte jignită, atunci este strict problema ei, fie pentru că nu are simțul umorului, fie pentru că nu suportă adevărul.

Săgetătorul nu simte nevoia să păstreze secrete sau să înfrumusețeze ceva sau pe cineva, așa că își împărtășește fiecare gând, chiar dacă asta înseamnă să piardă oamenii apropiați. Este spontan și, de asemenea, o carte deschisă.

VĂRSĂTOR

Spre deosebire de celelalte două zodii de aer, Balanță și Gemeni, Vărsătorul este extrem de sincer. Până în punctul în care, de multe ori, această onestitate este greșit înțeleasă și îi jignește sau îi rănește pe ceilalți. Cu toate acestea, el crede că trebuie să spună ceea ce gândește și să se exprime, indiferent de cost.

Nu este un ipocrit, nu se poate preface și crede că doar adevărul poate ajuta și salva cu adevărat o situație, în timp ce minciunile nu pot decât să adâncească o problemă și să o agraveze. Vărsătorul are credințe și valori pe care nu le încalcă și este gata să-și apere adevărul cu orice preț.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook