Totul sau nimic. Nu-i da unei femei jumătăți de măsură!

Femeie îndrăgostită și fericită

S-au scris o mulțime de articole pe tema „ce își doresc femeile”. Am citit articole scrise atât de femei, cât și de bărbați, însă niciunul dintre articole nu m-a convins.

Suntem diferiți pentru că ne dorim lucruri diferite.

Dacă nu ar fi așa, nu ar exista atâtea modele de haine, mașini, telefoane, casele ar arăta identic, iar noi am purta uniforme. Dacă întrebi o femeie ce vrea, probabil îți va spune ce își dorește în acel moment, și nu în general. De ce? Pentru că nu s-a gândit la asta până să o întrebi.

Dorința femeii nu este una la suprafață, conturată prin educație, este ceva mult mai în profunzime decât atât. Dacă vrei să înțelegi cum funcționează un lucru, nu este suficient să îl privești din exterior.

Mecanismul tuturor lucrurilor se află în interior. Dacă într-adevăr dorești să cunoști pe cineva, încearcă să îi cunoști esența, să îi cunoști sufletul… Oamenii nu sunt locuințe pentru sufletul tău. Dacă o locuința o poți renova și decora după bunul plac, nu același lucru îl poți face și cu oamenii.

Hai să încercăm să cunoaștem femeia în profunzime!

Tot ceea ce scriu aici este doar un punct de vedere personal, al unui bărbat, și nicidecum unul general. Nu pot garanta că toți bărbații văd lucrurile ca mine, însă textul meu ar putea măcar să ofere impulsul de a gândi în profunzime.

Să ne întoarcem la anii copilăriei, atunci când încă nu eram modelați, când educația încă nu își lăsase amprenta asupra noastră. Ce făcea un băiat căruia îi placea o fetiță? Încerca să îi intre în grații, să o impresioneze, îi făcea pe plac, era protectiv cu ea.

Ea era cea care primea atenție, iar el se mulțumea să fie în preajma ei. Ca băiat, eram fericit când știam că eu sunt cel preferat… Oare atunci, gândeam cu mintea sau făceam ceea ce ne dicta inima?

Anii au trecut iar educația și-a făcut simțită prezența. Am început să gândim și au apărut elementele de selecție. Bărbații se mai poartă frumos doar atunci când cuceresc o femeie după care, încep să impună reguli și în final doresc „decorarea locuinței” – modelajul.

Exact ceea ce spuneam mai devreme: oamenii nu sunt locuințe pentru sufletul tău! Aceasta este prima greșeală într-o relație; că încercăm să îl schimbăm pe cel de lângă noi după bunul nostru plac.

O femeie este precum un copil, are nevoie să primească mereu atenție, să fie iubită, alintată, protejată, dar mai ales să nu îi fie îngrădită libertatea. Da, gelozia manifestată este un mijloc de îngrădire a libertății.

Să îi oferi cuiva încrederea ta, cântărește mai mult decât de a-i arata iubirea prin gelozie. Când cineva primește încrederea ta, probabil va încerca sa nu te dezamăgească, însă nu același lucru se întâmplă când i se interzice să facă ceea ce dorește. Lucrurile interzise, oricât de banale ar fi, devin interesante.

Ne plictisim repede, de orice, inclusiv de relații.

Trăim într-o lume în care se caută tot ce este nou. Ne dorim ultimele modele de telefoane, ne îmbrăcăm cu ultimele colecții de haine, facem update la ultimele versiuni de aplicații, într-un cuvânt: ne place tot ce este nou!

Nu-ți lăsa relația să îmbătrânească!

O relație prăfuită, ruginită, nu va mai merge, se va bloca asemenea unui robinet nefolosit. O femeie are nevoie să fie surprinsă mereu, nu îi place monotonia și sedentarismul din cuplu.

După experiența mea, bărbații vor întreba: ”de ce doar femeile au nevoi?”. Să fie clar, bărbații au nevoie decât de femeia de lângă ei! E suficient atât! La bărbați e simplu: femeia le oferă totul!

O femeie transformă casa într-un cămin, oferă o familie și multă iubire, dă culoare și căldură căminului, dar cel mai important: DĂ VIAȚĂ! Ce își mai poate dori un bărbat? Lucruri? Lucrurile și le pot face, că de aia e bărbat…

Concluzia este că o femeie are nevoie să primească TOTUL (Totul sau nimic. Nu-i da unei femei jumătăți de măsură), ba mai mult decât atât, are nevoie ca tu să înțelegi asta fără că ea să ți-o spună. Să înțelegi ce își dorește femeia de lângă tine, să știi să o asculți, reprezintă cea mai mare dovadă de iubire. Reprezintă interes și atenție din partea ta.

Nu aștepta să îți spună ce vrea, ci încearcă să îi cunoști privirea.

În privirea ei poți vedea tot ceea ce prezintă interes pentru ea. Lasă femeia să își cumpere ce vrea iar tu, asigură-te că poți susține asta! Ești bărbat, ce naibi!

Bărbatul trebuie să își întrețină familia, să scoată apă și din piatră seacă la nevoie… Și ca bărbat, când îți fug ochii după altele, amintește-ți de ce te-ai îndrăgostit de ea!

Este aceeași persoană și este lângă tine acum. Amintește-ți cât de îndrăgostit erai și cât de mult îți doreai să ai zece vieți pentru a le petrece alături de ea. Amintește-ți când simțeai că o cunoști dintr-o viață anterioară… Este aceeași persoană, o ai lângă tine!

E talismanul tău, icoana ta, universul tău, sensul vieții tale! Nu îi spune că o iubești, ci arată-i asta chiar acum! Și nu cu o floare… florile, deși sunt frumoase, se ofilesc.

Călătoriți, umpleți-vă sufletul de viață, creați-vă amintiri frumoase, bucurați-vă de lumea în care trăiți. Lumea acesta va fi aici și când voi nu veți mai fi, însă voi nu o veți mai vedea niciodată.

Dacă aveți copii, știu că vreți să îi știți bine și că munciți pentru ei, să le faceți un viitor, însă viitorul si-l vor face singuri, la fel ca și voi. Vreți ca și copiii voștri să fie fericiti? Păi fiți fericiți și ei vor învăța de la voi!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook