Acest semn arată că intenționează să te înșele…

Acest semn arată că intenționează să te înșele...

Există semne?

Dacă ai putea prezice viitorul și ai ști că partenerul tău te va înșela, ce ai face? Cel mai probabil te-ai despărți de el. Din păcate, este aproape imposibil de prezis infidelitatea, sau nu?

Și totuși, nu trebuie să fii ghicitoare pentru a prezice că cineva te poate înșela, deoarece există unele semne care pot fi un indiciu că te va înșela în viitor.

Tot vorbește despre s3x.

Acesta poate fi un semn că este bun la pat sau că este defavorizat s3xual. Dacă acesta din urmă este adevărat, atunci este cel mai probabil că el nu va fi credincios, așa că ar trebui să fii atentă înainte de a cădea în capcana lui.

Continuă să se uite la telefonul său mobil.

Dacă de câteva ori, atunci când ați ieșit împreună, el petrece mult timp trimițând mesaje de pe telefonul său mobil, atunci ar putea fi un semn că te va înșela pe viitor.

Nu-ți dă explicații clare.

Dacă îl suni des la telefon și nu îți răspunde, dar ulterior nu îți dă nicio explicație clară, atunci trebuie să ții ochii deschiși și urechile ciulite, pentru că, poate, pe viitor, există posibilitatea ca el să te înșele.

Nu se concentrează sută la sută pe relația voastră.

Dacă, de fiecare dată când ieși cu el, îl observi că se uită la alte femei sau flirtează, ar putea fi un semn că te va înșela.

În sfârșit, trebuie să știi că primele impresii sunt foarte importante și, de asemenea, cercetările au arătat că femeile pot detecta mai bine dacă bărbații au fost infideli în trecut și dacă vor continua să fie și în viitor.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook