Acesta este talentul tău ascuns pe baza datei tale de naștere…

Acesta este talentul tău ascuns pe baza datei tale de naștere...

Pentru a-ți găsi punctele forte ale personalității tale, adaugă luna și ziua nașterii. Continuă să adaugi cifrele până când ajungi la un număr cu o singură cifră. De exemplu: Să presupunem că te-ai născut pe 11.05, iată: 11 + 5 = 16 => 1+6=7. Deci aparții numărului 7. Notă: Dacă suma este 11 sau 12, păstreaz-o așa cum este.

Analiza de mai jos oferă informații despre principalele tale caracteristici / capacități / talente, în funcție de numărul căruia îi aparții.

Numărul 1

Îți place să fii independent, așa că ești constant condus în direcții noi. Ești o personalitate dinamică, independentă, inventiva și îndrăzneață și întotdeauna trasezi un nou drum, cu noi cerințe.

Ai chiar și capacitatea de a răspunde confortabil la situații noi și de a o evalua corect în situația care îți va determina planul de acțiune. Îți place să fii singur și nu vei permite nimănui să-ți pună o frână, nici în viața personală, nici profesională.

Numărul 2

Ai capacitatea de a lucra foarte bine cu ceilalți, căutând conexiunile potrivite, posedând un spirit de cooperare și talente în mediere și negociere. Se pare că ai o capacitate naturală de a găsi soluții acolo unde alții nu pot.

De fapt, capacitatea ta de a lucra cu toate tipurile de oameni este un talent natural și acest lucru devine evident în timp. De asemenea, ai o abilitate neobișnuită de a aduce părțile/opiniile opuse împreună pentru a negocia, ajungând în cele din urmă la un acord pașnic.

Numărul 3

Este un fapt că îți place să fii creativ și să gândești în afara cutiei și a limitelor. Poți evalua o situație destul de repede și poți determina cel mai bun și cel mai pozitiv răspuns, deoarece dorești să împărtășești cu ceilalți numeroasele posibilități care există.

Expresivitatea și creativitatea sunt sursele talentului tău de a conduce o sarcină, în medii destul de distractive, menite să-ți îmbunătățească experiența. Iubești ideile noi și unice și deții o flacără interioară pentru dramă și entuziasm.

Numărul 4

Tu, din nou, ești înnebunit să lucrezi, să planifici și să organizezi toate situațiile cu scopul de a te perfecționa în tot ceea ce faci. Ești metodic și logic în toate aspectele vieții tale și ai prefera să lucrezi într-un mediu legat de drept, inginerie sau contabilitate, deoarece căutarea perfecțiunii este o caracteristică naturală a ta.

Dorești să domini situațiile și vei folosi puterea și expertiza pe care le-ai dobândit, pentru a finaliza realizările eforturilor tale, care te vor împinge și mai departe pe calea pe care ai ales-o.

Numărul 5

Este un fapt că abilitățile tale de comunicare sunt excelente și din acest motiv poți să înveți confortabil lucruri noi sau să te angajezi în predare. Întotdeauna urmărești să explorezi noi informații, locuri și oameni, câștigând astfel potențialul (dacă dorești) de a deveni un jurnalist, scriitor, călător sau crainic sportiv de succes.

Totuși, chiar dacă profesia ta nu este una dintre cele de mai sus, abordarea ta față de viața personală și profesională este subliniată în aceste calități.

Numărul 6

Pentru tine, un punct cheie în dezvoltarea ta, este armonia, fie în viața personală, fie în cea profesională. 6 este numărul sănătății și vindecării, oferindu-ți astfel un talent natural care accelerează capacitatea de a face lucrurile să funcționeze și să crească în armonie și echilibru.

Astfel, te poți bucura de conexiuni armonioase cu ceilalți și poți aduce echilibru, negociere și mediere în mediul tău, ceea ce la rândul său ajută la îmbunătățirea și creșterea eficienței.

Numărul 7

Îți place să analizezi faptele, să determini punctele critice ale unei situații. Talentul tău este cercetarea și analiza, folosind toate mijloacele psihice precum și intuiția pentru a accesa cât mai mult un subiect. Îți plac discuțiile profunde și pătrunzătoare și problemele care necesită abilități analitice puternice.

Numărul 8

Îți plac realizările și ai o dorință puternică de succes financiar. De fapt, vei sacrifica suficient timp personal pentru a dobândi acea infrastructură, ceea ce îți va accelera progresul financiar.

Ești o persoană foarte organizată și deosebit de pricepută la promovarea noilor afaceri, deoarece ai un instinct antreprenorial puternic. În arena afacerilor ești în mod natural în frunte și vei lupta mereu din greu pentru a obține succesul.

Numărul 9

Poți vedea imaginea de ansamblu și ai o capacitate naturală de a te conecta cu oameni dintr-o gamă largă. Ești capabil să lucrezi suficient de bine cu ceilalți pentru a-și dezvolta conștiințele de echipă și pentru a vedea gradul de conexiune în orice și în toată lumea.

Îi poți ajuta pe alții să vadă evenimentele într-o lumină pozitivă și îi poți inspira să își stabilească obiective. Capacitatea ta de a lucra împreună cu ceilalți este excelentă, mai ales când ai de-a face cu o echipă formată din indivizi foarte diferiți, unici. Îi înțelegi foarte ușor și te pui în locul lor, impresionându-i cu înțelegerea și simpatia ta.

Numărul 11

Ai un talent natural – abilitatea (numește-o cum vrei) de a-i vedea și de a-i înțelege pe ceilalți, fie în viața personală, fie în cea profesională. Ești conștient de energia spirituală superioară care există în alții și în lumea fizică. Abilitățile tale intuitive te înzestrează cu o conștientizare sporită pe care o poți împărtăși în mod natural și poți deveni un mesager spiritual.

De asemenea, ai capacitatea de a inspira și motiva pe alții să scoată la lumină tot ceea ce au mai bun, deoarece crezi că măreția este la îndemâna tuturor, atâta timp cât sunt conștienți de scopul și misiunea lor spirituală.

Numărul 12

Ai un perfecționism în ceea ce privește viața și realizările tale. Vrei ca totul să funcționeze bine și ai așteptări mari de la tine atunci când planifici și organizezi. Crezi că orice este posibil. Așa țintești spre ce este mai bun (și adesea imposibil) și pentru a deveni realitate, invoci componentele spirituale. Știi în interiorul tău care este scopul tău spiritual, și misiunea de a face diferența, și ești motivat de viziunile pe care le porți în inima ta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook