Cum să-l faci să stea cu gândul doar la tine și să te dorească și mai mult…

O femeie care linge o acadea mare

Astfel vei putea sta în mintea lui toată ziua și toată noaptea!

Există puține lucruri în această viață care se pot compara cu dragostea și entuziasmul. Acestea sunt sentimente care acționează ca forță motrice în fiecare persoană.

Când ne îndrăgostim, câștigăm putere să evoluăm, ne distrăm, avem poftă de viață, pe scurt, strălucim din interior spre exterior.

Mintea noastră ne inundă inimile cu o anumită forță care copleșește fiecare simț al corpului nostru. Ne facem visuri și planuri. Altceva nu e nevoie să spun, cred că înțelegi exact despre ce vorbesc.

Desigur, femeile, sunt ființe “egoiste”, ele vor să li se raspundă la fel. Este frumos să știi că se gândește la tine chiar și atunci când se spală pe dinți dimineața sau când se uită la pozele cu tine pe rețelele de socializare, zâmbind și întrebându-se ce este în neregulă cu el.

Deși, de cele mai multe ori, acest lucru vine fără efort și este reciproc, sunt câteva modalități de a-l face să se gândească la tine toată ziua, să nu te poată scoate din minte.

1. Nu te culca cu el din prima noapte!

Știu că acest lucru este considerat de modă veche, dar nu contează, important este că funcționează.

La prima întâlnire, nu există nimic mai semnificativ și mai senzual decât să-și ia rămas bun la sfârșitul unei nopți grozave, cu un sărut pasional și apoi să-l lași să te privească în timp ce te îndepărtezi spre casă. Privindu-ți picioarele, părul, felul în care mergi.

Crede-mă, acel sărut de noapte bună îl va face să se gândească la tine mult mai mult decât dacă ai ați ajunge direct în pat. Nu este momentul potrivit să se întâmple asta! Lasă un mister să plutească în jurul tău, asta îl va face să-și dorească să te cunoască și mai mult.

Nu vei mai experimenta niciodată această etapă “inocentă”. Nici măcar nu este vorba despre s3x. Este vorba despre magie. Este vorba despre limita de jos. Este vorba de frumusețe.

2. Arată bunătate!

Oamenii confundă bunătatea cu slăbiciunea. Aceasta este o problemă. Oamenii buni nu sunt slabi, sunt puternici – probabil mai puternici decât tine și decât mine, de multe ori.

Este nevoie de curaj să fii drăguță cu cineva, să ieși și să-l asculți cu adevărat atunci când este dezamăgit sau să-l ajuți când are nevoie. Mai ales când vine vorba de partenerul tău.

Amabilitatea pe care o emani și înțelegerea pe care i-o arăți, îl vor face să-și dorească să împartă cu tine tot ceea ce i se întâmplă, să te caute, să dorească să-ți povestească fiecare moment bun sau rău care i se întâmplă în fiecare zi.

3. Împărtășește cu el dorințele tale cele mai profunde.

Adesea, credem că dorințele noastre sunt numai ale noastre și că ar trebui să le păstrăm pentru noi. Acest lucru provine în principal din frică sau nesiguranță.

Dar nu există nimic mai atractiv decât să fii eliberat, să-ți împărtășești cele mai profunde “dorințe”, să-i activezi celuilalt instinctul eroic de a dori să-și împlinească toate fanteziile la care tânjește.

Bărbații adoră femeile eliberate, sincere și deschise și, crede-mă, nu există nimeni care să nu zâmbească atunci când citește un mesaj cu ceea ce îți dorești în acel moment, chiar dacă se află în cea mai importantă întâlnire de afaceri a zilei.

4. Respectă-te și prețuiește-te!

Dacă vrei ca un bărbat să se gândească la tine tot timpul, trebuie să fii cineva la care merită să se gândească. Așa că, trebuie să te respecți și să te prețuiești. Comportă-te ca o regină. Stabilește limite, nu îl sufoca și nu arăta disperare.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook