Ai nevoie de cineva care să te încurajeze, nu de cineva care să te oblige să fii ceva ce nu ești…

O fată care zâmbește

Nu ai nevoie de cineva care să te oblige să faci lucruri pe care nu vrei să le faci.

Cineva care vrea să te schimbe. Cineva care nu te lasă să fii tu însuți. Cineva care nu te acceptă așa cum ești cu adevărat.

Ai nevoie de cineva care să te încurajeze. Cineva care îți poate vedea toate calitățile și puterea ta. Cineva care vede obiectivele și visurile tale și te încurajează să le urmezi, indiferent cât de înalte sau nerealiste ar părea celorlalți.

Ai nevoie de cineva care să creadă în abilitățile tale.

Cineva care crede că poți realiza orice îți pui în minte. Cineva care te încurajează să-ți împlinești întregul potențial.

Cineva care poate vedea dincolo de frumusețea ta exterioară. Cineva care poate vedea frumusețea sufletului tău. Cineva care știe că te poți confrunta cu orice problemă și că poți depăși orice provocare pe care ți-o aruncă viața.

Ai nevoie de cineva care să-ți cunoască valoarea.

Cineva care cunoaște slăbiciunile și imperfecțiunile tale și nu te judecă pentru ele. Cineva care îți cunoaște părțile rele și, totuși, nu te face să te simți nedemn din cauza lor.

Ai nevoie de cineva care să îți respecte opiniile și ideile, indiferent cât de diferite sunt de ale lui. Cineva care nu interferează cu deciziile tale și care îți respectă alegerile.

Ai nevoie de cineva care să știe să te asculte, atunci când gândurile și fricile tale stresante te copleșesc.

Cineva care nu consideră „prea sensibile” cele mai emoționale situații sau „prea solicitante”. Cineva care nu te face să te simți trecut cu vederea atunci când îți arăți dragostea.

Nu ai nevoie de cineva care să te compare cu alți bărbați/femei și care să te facă să te simți prost cu tine însuți.

Ai nevoie de cineva care să fie fericit pentru tine și să sărbătorească alături de tine atunci când atingi un obiectiv, dar este și acolo, pentru tine, atunci când nu te simți bine sau când treci printr-o situație dificilă.

Ai nevoie de cineva care te încurajează să-ți găsești puterea interioară și curajul pentru a te ridica, să treci peste durere și să mergi mai departe, atunci când viața te doboară.

Ai nevoie de cineva care să te ia în brațe atunci când ai nevoie.

Ai nevoie de cineva care să-ți amintească de valoarea ta, atunci când tu nu mai găsești nimic bun la tine.

Ai nevoie de cineva care te încurajează să faci ceea ce ai visat întotdeauna, nu de cineva care te presează să faci ceva ce nu vrei să faci sau ceva care contravine valorilor și principiilor tale.

Și dacă simți că nu este încă timpul să-ți urmezi obiectivele profesionale sau personale, nu ar trebui să fii presat să faci asta.

Ai nevoie de cineva care nu te presează și nu te manipulează.

Care, în schimb, te lasă să faci propriile alegeri și ți le respectă, chiar și atunci când nu este de acord cu tine. Ai nevoie de o astfel de persoană, pentru că meriți ceea ce este mai bun. Să nu te mulțumești niciodată cu mai puțin.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook