Cum poți ști cu siguranță că este îndrăgostit de tine…

Cum poți ști cu siguranță că este îndrăgostit de tine...

Bărbatul îndrăgostit, vă spun, se cunoaște de la depărtare. Un pic din privirea lui visătoare, puțin din zâmbetul său imens, surprize non-stop și, bineînțeles, sprijinul său nesfârșit și practic pentru tot ceea ce te privește, o demonstrează din belșug.

Dar cum poți ști cu siguranță că este îndrăgostit de tine?

Dacă cauți mai multe indicii decât cele ce vor urma, concentrează-te pe detaliile comportamentului lui și apoi întrebarea ta despre cum să știi dacă este îndrăgostit de tine, va primi un răspuns foarte ușor.

În primul rând, persoana care are sentimente pentru tine caută să te vadă cât mai mult posibil. De acolo, să ne uităm la restul indiciilor:

1. Se uită în ochii tăi și se topește.

Pentru el ești întreaga lui lume. Lui nu îi pasă de ceea se întâmplă în jurul lui, ci doar de tine. Dacă caută să te cunoască în profunzime, este un semn foarte bun. Aceasta înseamnă că îi pasă și vrea să îți împărtășească lumea și interesele. El este mereu preocupat de ceea ce crezi tu.

2. Caută contact fizic și nu mă refer doar la s3x.

Își dorește constant să te mângâie, să te îmbrățișeze și să te aibă ca „specie protejată” în brațele lui.

3. Te prezintă prietenilor lui.

Nu uita că, după familia lui, prietenii lui sunt întreaga lui lume. Deci, dacă vrea să te bage în această a doua familie, lucrurile se dezvoltă mai mult decât bine.

4. Caută comunicare chiar și atunci când nu este cu tine:

Îți trimite mesaje, sms, stickere și vrea să fii constant ocupată cu el. El vrea și caută în toate felurile să te vadă fericită și zâmbitoare. Îți spune lucruri plăcute, glumește, te mângâie și multe alte lucruri drăguțe.

5. Își face timp pentru tine.

Vrei mai mult? Îl ții pe bărbat ocupat. Se distrează bine cu tine și caută în toate modurile să-ți invadeze în mod activ viața.

6. Este gelos.

Este gelos că ai purtat rochia mini și cei din jurul lui îți admiră picioarele, este gelos că ai vorbit dulce cu chelnerul, etc. El se visează ca personajul tău principal.

7. Îți oferă cadouri cu fiecare ocazie.

Nu spun că în fiecare zi vine cu o pungă de bunătăți. Dar o floare, un film pe care știe că vrei să-l vezi, o bijuterie, sunt lucruri mici dar foarte importante, pentru că indică faptul că nu este zgârcit cu emoțiile și că are imaginație.

8. Ia in considerare părerea ta.

Chiar dacă ceea ce îți dorești sau consideri drept îl obligă. O face fără efort pentru că zâmbetul tău este întreaga lui lume.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook