Sensul vieții se găsește în 3 cuvinte: iubește, trăiește, râzi!

O fată care se bucură de viață

Iubește, trăiește, râzi…

Cât de mult sens dau aceste cuvinte vieților noastre. Doar trei cuvinte și atât de mult sens. Doar că noi, oamenii, avem un mare defect: uităm ușor.

Uităm cine ne-a fost alături în momentele grele, cine s-a îngrijorat pentru noi când treceam prin obstacole, cine ne-a îmbrățișat, cine ne-a rănit. Uităm, chiar, că relațiile dintre noi sunt bidirecționale.

Cu toții suntem făptași și victime în povestea cuiva.

Dezvoltarea unei relații, este ca amândoi să înțelegem existența bidirecțională a problemei. Că suntem amândoi făptuitori și, în același timp, suntem victime. Doar dacă înțelegem acest lucru vom învăța să iubim.

Numai dacă ne vedem față în față și simțim acceptarea și admiterea în ambele sensuri a participării la problema victimă-făptuitor, vom învăța să trăim.

Dar cât de ușor este totul? Voința le cucerește pe toate.

Când vrei să iubești și să fii iubit, mintea face minuni. Pentru că totul este în minte. Lasă viața pe care o trăiești, care nu-ți place, și începe să cauți viața pe care o dorești. Gândește-te la ceea ce vrei și concentrează-te pe asta.

Și știi, visele devin realitate. Este suficient să întinzi o mână cuiva, fără teamă, fie că este un prieten sau o rudă. Oferă-le celor dragi timp să te cunoască. Nu-ți fie frică de timp, împrietenește-te cu el.

Timpul este cel mai fidel prieten, atâta timp cât vrei, cât vezi, atâta timp cât deschizi ochii și vezi cine este în jurul tău. Deschide ochii sufletului tău și trăiește, altfel nimeni altcineva nu o va face pentru tine.

Un zâmbet este contagios.

Ce frumos este să vezi oameni zâmbitori, care zâmbesc din suflet. Pentru că ochii spun mereu adevărul. În ochii cuiva poți să vezi minciuni, zâmbete, amărăciune, lașitate, iubire.

Râzi cu sufletul, din tot sufletul tău.

Râzi cu voce tare și fă-i și pe ceilalți să râdă cu râsul tău. Râsul este viață. Viața este dragoste. Cu dragoste trăiești. Toate trei sunt împletite. Trei cuvinte cu atât de mult sens. Dă-mi mâna ta, dă-mi timp să te cunosc. Iubește, trăiește și râzi!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook