Alege oamenii care, atunci când te văd, ochii lor strălucesc de bucurie!

📸 Fox On Pexels

Lasă-i să te privească și să îți zâmbească!

Alege mereu oamenii bucuroși să te revadă. Oamenii care, atunci când te întâlnesc, ochii lor strălucesc de bucurie.

Alege acei oameni care, atunci când le spui că vrei să-i vezi, îți vor răspunde instantaneu, cu bucurie, că abia așteaptă să te vadă.

De acești oameni ai nevoie în viața ta.

De cei care nu te amână și care se plâng cât de ocupați sunt, cât de “importantă” este viața lor și cât de puțin timp au la dispoziție.

Nu ai nevoie de cei care te împiedică să pătrunzi în viețile lor, ci de care ar face tot posibilul ca tu să intri.

Oameni pozitivi, care știu să dăruiască, și aici nu mă refer la daruri materiale.

Oameni simpli dar sinceri, care împărtășesc bucurie cu ceilalți, mereu zâmbitori, cărora atunci când le ceri un sfat, chiar dacă nu știu să ți-l ofere, măcar te vor ajuta să îți depășești tristețea.

Alege-i pe cei care îți acceptă și îți tolerează defectele, chiar dacă ai o mie de defecte. Ei te acceptă, te înțeleg și te prețuiesc așa cum ești.

Alege-i pe cei care nu va trebuie să îi chemi atunci când ai nevoie de ei, ei vor fi deja acolo.

Caută oamenii a căror viață să fie completă cu prezența ta, nu pe cei care te pun pe lista de așteptare până se eliberează un loc în viața lor.

Alege-i pe cei care îți mângâie sufletul cu atâta dragoste, încât dacă pleci o vreme, să îți simtă lipsa, să te sune, să le fie dor.

Când găsești astfel de oameni, păstrează-i și prețuiește-i. Au rămas atât de puțini astfel de oameni, încât sunt cu adevărat o bogăție umană.

Aștept impresiile voastre pe Facebook sau Instagram!

DISTRIBUIE: