Cel care nu știe ce vrea, este limpede că nu te vrea pe tine!

Femeie pe malul unui lac

Nu meriți pe cineva care nu știe ce vrea.

Nu te tortura așteptând ca indecisul să se decidă. El nu va ști niciodată ce vrea. Aceasta este natura lui: ignorant, dezamăgitor.

Știu, te atrag ambalajele frumoase; înalt, frumos, drăguț, fermecător. Cum să nu fie demn de dragostea ta, îmi vei spune. Oare vei spune asta și atunci, după ce sufletul îți va fi călcat în picioare și rănit?

Oricâtă voință ai avea și oricare ar fi strategia ta, nu vei putea câștiga lupta cu indecizia.

În ciuda absurdității iubirii și a tot ceea ce vine odată cu ea, sau a propriei tale orbiri intenționate, realitatea rămâne aceeași. Anii trec…

Vrei vrea și tu pe cineva pe care să te poți baza, pe cineva care are două vorbe la un loc. Vei vrea să primești dragoste de la un bărbat hotărât să ți-o ofere, nu te vei mai mulțumi cu „frumusețe cu surprize”.

Nu vei găsi o astfel de dragoste la cineva care nu știe ce vrea.

Pentru că astfel de persoane, continuă să se hrănească cu relații atrofice. Sunt organisme nesănătoase. Foarte toxice.

Acum, dacă vei continua cu asemenea dorințe masochiste, probabil că vei atrage toxicitatea în viața ta.

Totuși, când ești îndrăgostită, acestea sunt doar niște detalii. Nu-ți pasă. Dar ar trebui să-ți pese măcar de stima ta de sine rătăcită, care acum este zero. Dar, din nou, ești o persoană îndrăgostită; crezi că totul este permis.

Renunță la astfel de oameni.

Spune-ți că nu sunt pentru tine și întoarce-le spatele. Nici să nu te gândești să te mai întorci. Închide ușa, încui-o, scoate cheile și pleacă. Și, apoi, uită tot ceea ce simți. Nu vei fi planul B pentru nimeni.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook