Femeile acelea cu magie în privire…

Femeile acelea cu magie în privire...

Le vei vedea umblând prin lume, neatinse și mândre. Sunt acel grup de femei care nu au avut niciodată nevoie de nimic sau de nimeni, dacă nu și-au dorit ele însele asta.

Se plimbă mereu cu capul sus, indiferent de ceea ce li s-a întâmplat, pentru că nu vor întristarea nimănui.

Sunt acele femei care creează acele oportunități și nu așteaptă karma și norocul. Înalte, cu un corp flexibil, cu o scânteie în colțul ochiului gata să devină un foc. Independente în toate domeniile și fără stăpân.

Dacă le observați, vă puteți imagina cum ascund toate secretele lumii în mințile lor și cum țin viața oamenilor în palmă. Și, totuși, nu este deloc așa. Sunt personaje neînțelese, pentru că sunt puternice. Pentru că nu au servit și nu vor servi niciodată un om, așa cum și-ar dori societatea noastră conservatoare.

Nu sunt aventuri de o noapte.

Nu au acceptat niciodată “testele” pentru ca alții să obțină ceva. Ele nu sunt niciodată dăruite pe deplin, dar dacă le iubești și le deschizi inimile, ele devin cele mai dulci și cele mai tandre creaturi. Ele devin foc de dragul tău și te ridică în al șaptelea cer.

A greși, nu este în planurile lor și de aceea nu o permit. Te vor ierta o dată, dar nu vor mai fi la fel ca înainte cu tine. Te captivează cu o conversație și, vrând sau nu, îți cer atenția nedivizată și respectul tău.

Vei înțelege singur că ele nu vor cerși niciodată dragostea ta, pentru că nu au nevoie de ea. Vor încerca să o câștige cinstit. Iar tu, extaziat de frumusețea și măreția sufletului lor, te vei preda necondiționat, fără să întrebi cum sau de ce.

Compromisurile cu “puțin” și „nu știu”, le obosesc și le plictisesc. La urma urmei, motto-ul lor este binecunoscut „totul sau nimic”. Mediocrul nu le face plăcere. Pentru că ele știu că mediocritatea este pentru cei care dezertează, pentru fugari.

Sunt nepotolite și cu o nebunie neașteptată căreia, cu greu, îi înțelegi sursa și motivul. Știi, unul dintre acele lucruri nebunești pe care doar un copil mic și un creier mare le-ar putea gândi și face.

Sunt femei care, în vremuri grele, s-au ținut pe picioare și au dărâmat zidurile care s-au ridicat în jurul lor și au luptat pentru acest „front curat”. “Vrăjitoare” moderne, cu săbiile lor.

Nu încerca să le cucerești sau să le “închizi”. Nu vei realiza nimic. Îți vor oferi o parte din frumusețea și gustul lor și apoi vor pleca, pentru a te face să-ți dorești din nou și să-ți amintești de ele toată viața.

Precum vinul bun.

Îl vei bea, o să-ți placă, dar nu vei avea niciodată suficient și mereu îl vei aminti prietenilor tăi. Ele urăsc să aibă slăbiciuni, dar le place să devină slăbiciunea altora.

Râsul este ceva de care se bucură cu inima și asta pentru că nu îl au des în viața lor. Le place umorul inteligent, genul care are ceva de oferit. De obicei râsul lor este zgomotos și lung, nu pentru a-și declara prezența în spațiu, ci pentru că le place foarte mult.

Mirosul lor este îmbătător și suficient de intens, încât să te facă să vrei să-l simți mereu. Pantofii lor, cu tocuri, răsună străzile cu mândrie și nebunie dar, în același timp, cu o eleganță și noblețe din altă epocă.

Ele nu se supun modei și tendințelor și asta pentru că ele sunt cele care le creează. Fiecare dintre ele cu propriul stil. La urma urmei, moda este pentru ca fetițele să urmeze. Ele doar o definesc. Ele îi dau numele și harul.

Au maniere, sunt plăcute și amabile. Înfățișarea lor, însă, poate pune la locul ei până și cea mai obraznică persoană.

Nu le mai vezi des. Acum sunt puține dintre ele, de clasa lor.

Multe femei încearcă să le imite. Își pun o pereche de pantofi înalți, se îmbracă în haine scumpe, se scaldă în cel mai greu parfum și cred că s-au schimbat. Dar când se întâlnesc față în față cu realul, cu originalul, au pierdut competiția.

Nu hainele și accesoriile te fac femeie, ci atitudinea, aspectul și pasiunea pe care o emani.

Așadar, le vei recunoaște pe cele “puține” din mulțime. Iar când le vezi, oprește-te puțin pentru a le privi și admira. Și chiar dacă norocul nu te aduce în fața unuia dintre ele, le vei auzi mereu vorbind undeva.

Ele sunt cele care pot avea lumea la picioare dintr-o singură mișcare și, totuși, au ales să lupte pentru a o cuceri. Sunt acele femei pe care viața le-au închinat mai întâi și apoi le-a iubit.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook