Cele mai comune semne care arată că nu aveți absolut niciun viitor împreună…

Cele mai comune semne care arată că nu aveți absolut niciun viitor împreună...

Când ești îndrăgostit(ă) și tocmai ai intrat într-o nouă relație, este firesc să lași emoția să ia tot ce este mai bun din tine și să nu poți vedea clar anumite lucruri.

La începutul unei relații, este greu să vezi semnele că nu ești deloc compatibil(ă) cu celălalt și, de multe ori, ai iluzia că este perfect(ă) pentru tine din toate punctele de vedere.

Cu toate acestea, pe măsură ce trece timpul, începi să observi că nu prea vă potriviți și că decalajul dintre voi este prea mare. Cu cât găsești mai multe diferențe, cu atât este mai greu să construiești o relație și o viață fericită alături de celălalt.

Există câteva semne comune care, indiferent cât de “orb” ai fi, îți arată că va trebui să alegi, fie să te desparți definitiv, fie să încerci cumva să remediezi situația. Cu toate acestea, înainte de orice acțiune, ar trebui să poți recunoaște semnele inițiale de incompatibilitate din relația ta cu partenerul tău.

Mai jos vei găsi cele mai comune lucruri care arată că nu aveți absolut niciun viitor împreună:

Aveți o viziune complet diferită asupra banilor.

Banii sunt o mare “problemă” în relații. Modul în care tu și partenerul tău vă gestionați finanțele, poate juca un rol catalizator în fericirea voastră. Dacă unul dintre voi este generos și îi place să cheltuiască bani pentru a se distra, în timp ce celălalt este zgârcit, acesta, în sine, poate fi un “ghimpe” în relația voastră.

Aveți priorități diferite în viață.

Prioritățile pe care fiecare și le pune în viața contează foarte mult, mai ales atunci când își împarte viața de zi cu zi cu o altă ființă umană. Când nu se înțeleg, într-o relație se creează multe plângeri și certurile nu întârzie să apară.

Îți gestionezi emoțiile în mod diferit.

Emoțiile sunt ceva pe care unii oameni aleg să le ascundă în interior, în timp ce alții nu încetează să le exprime. Este o caracteristică care definește personalitatea unei persoane. Prin urmare, dacă ești o persoană foarte deschisă, în timp ce partenerul tău este prea introvertit, acest lucru vă va îngreuna cu siguranță comunicarea.

Aveți opinii diferite despre a avea copii.

Pentru ca o relație să evolueze în ceva mai serios, ar trebui să existe dorințe și obiective similare. Prin urmare, dacă vrei să ai un copil în următorii cinci ani, în timp ce partenerul tău nici măcar nu își dorește copii, înseamnă că este foarte greu să rămâneți împreună pentru totdeauna.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook