Acționează în tăcere! Instinctul știe întotdeauna, nu minte niciodată…

Femeie în rochie roz stă pe laptop

“Acționează în tăcere!”

Această frază, a devenit unul dintre motto-urile mele preferate. Mi-o repet și, în același timp, îmi sfătuiesc prietenii și cunoștințele să facă din fraza de mai sus o experiență.

„Acționează în tăcere”, îți voi spune și ție, cel care în prezent îmi citești articolul.

Nu anunța deciziile importante din viața ta în stânga și în dreapta. Crede-mă, este mai bine așa! Este greu ca dorințele noastre, scopurile sau visurile noastre să fie înțelese de toată lumea. Și mi se pare rezonabil. Altfel am fi cu toții la fel.

Așa că, nu există niciun motiv să încerci să convingi pe toată lumea ce este mai bine pentru tine. Tu fă doar ceea ce crezi că este corect.

Nu uita că ceea ce tânjește sufletul tău, s-ar putea să nu fie înțeles nici măcar de persoana cea mai apropiată de tine. Plus că, majoritatea oamenilor nu vor să îți meargă bine, vor doar lor să le meargă bine.

De ce ar trebui să existe confirmări?

De ce simțim nevoia să auzim și părerile celorlalți în chestiuni care ne privesc doar pe noi? Gândește-te de câte ori, când eram încă copii, ne doream unele lucruri și părinții noștri credeau că alte lucruri sunt potrivite pentru noi. Am ajuns la maturitate și îi lăsam pe ceilalți să ne spună ce este mai bine pentru noi?

Nu îți face publice gândurile sau planurile, ci acționează în liniște, în tăcere.

În liniște, pentru a nu te auzi cei rău intenționați, invidioși, frustrați și lacomi. Sunt mulți oameni răi acolo (cred că ți-ai dat seama de asta).

Sunt oameni care te vor reține și, în loc să te motiveze, te vor împiedica, pentru că, din păcate, există și gelozie. Cine te invidiază, nu te încurajează. Dimpotrivă, te va face să te împiedici, arătându-ți doar aspectele negative ale „visului tău”.

Și, desigur, există și acel grup de oameni care îți sunt aproape pentru a-ți fura ideile, prezentându-le ca fiind ale lor. Îmi imaginez că nu vrei să ți se întâmple așa ceva.

Dar, mai presus de toate, nu asculta de nimeni în problemele inimii!

Instinctul știe întotdeauna și nu minte niciodată. Ascultă-ți inima, ea știe mai bine decât oricine ce este menit pentru tine!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook