Nu atât de repede! Vei fi iubită atunci când te aștepți mai puțin…

Fată îndrăgostită râde

Vei fi iubită când vei vedea că greșelile tale sunt iertate și nejudecate.

Când vei auzi „este în regulă, nu-ți fie frică”, când vei afla că până și greșelile tale sunt iubite. Vei fi iubită în ziua în care te va accepta întreagă și intactă. În ziua în care nu vei mai avea nevoie să porți o mască zâmbitoare. În ziua în care îți va vedea lacrimile și nu-ți va mai fi rușine să plângi.

Vei fi iubită când vei vorbi despre visurile tale și vei avea două urechi să te asculte.

În momentul în care, în imaginea ta, două priviri vor străluci și o îmbrățișare larg deschisă va arăta ca un port.

Vei fi iubită în noaptea când întunericul va fi dulce și nu va întări coșmarurile. Noaptea când te vei întinde pe pat și partea opusă va fi plină de mângâieri și respirații.

Îți va plăcea dimineața pe care o vei sărbători din cele mai sălbatice singurătăți ale tale. Dimineața când te trezești cu dor și cafeaua va avea în sfârșit un gust bun.

Vei fi iubită când vei fi deasupra tuturor egourilor. Când vei fi o prioritate și o nevoie. Când vei fi pentru o persoană începutul și sfârșitul fiecărei zile.

Vei fi iubită, îți spun!

În momentul în care rănile tale, deși sângerânde, vor avea dragostea ca doctor. Din momentul în care vei auzi „fii atentă”, până în momentul în care auzi „sunt aici”.

Vei fi cu adevărat iubită! În ziua în care iubirea va avea un nume. În ziua în care îți va venera corpul și îl va avea ca talisman. Vei fi iubită fără bariere și fără sfârșit!

Când vei simți două mâini curate, să-ți țină necazurile până la sfârșit, până când necazurile tale devin un lucru din trecut.

Vei fi îndrăgostită nebunește!

Când timpul nu va conta. Când distanța va fi doar un număr. Când ziua de mâine va părea o binecuvântare și toate zilele de azi vor fi prețuite.

Vei fi iubită când te vei simți puternică. Vei fi adorată!  Momentul în care sinele tău va deveni unul cu un altul. Vei fi iubită foarte mult! Momentul acela în care spui „vreau” și că dorința ta, pentru cineva, va fi sfântă!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook