Bărbatul care nu te va dezamăgi niciodată…

Pictură bărbat

De cele mai multe ori, bărbații, primesc din partea femeilor, o caracterizare explicată prin stereotipuri și așteptări nerealiste din partea acestora. În opinia unora, bărbatul ideal nu există.

Acesta fiind considerat un personaj fictiv, erou din povești sau filme, însă nu este aşa. Un bărbat, poate fi considerat ideal pentru o femeie, însă doar în anumite condiții – mai ales dacă acesta întâlnește femeia pe care simte că nu vrea să o piardă.

Iată cum poți recunoaște bărbatul care nu te va dezamăgi niciodată:

1. Este fidel relației voastre

Când totul merge bine, este ușor să te afli într-o relație. Dar ce te faci când soarta te încearcă și totul depinde de rezistență: lucruri, oameni, relații, iubire?

Un bărbat care te iubește, nu se va da bătut fără luptă. Dacă ține la relația voastră, el nu va lăsa nimic să intervină între voi.

2. Tratează probleme tale ca și când ar fi ale lui

Este mereu preocupat de frământările tale. Este neliniștit și caută mereu rezolvări la problemele tale, uneori chiar uitând de ale lui. Nu se va da înlături să îți ofere sprijinul chiar și în miez de noapte, fiind practic bucuros că te poate ajuta.

3. Nu fuge de probleme, ci le înfruntă

Un bărbat demn de dragostea ta, nu se va face nevăzut atunci când problemele îți dau târcoale – chiar dacă acest lucru poate fi deranjat și îi poate provoca nemulțumire. El va acorda acestui lucru, atenția și respectul cuvenit. Orice problemă, necesită o rezolvare. Iar acest lucru, nu poate fi realizat prin ignorare.

4. Atenția la detalii este un factor important

Înainte să te cunoască, poate ca nu era îngrijorat de dezordinea din casă, însă acum, știind că este important pentru tine, va avea grijă să scape de această obișnuință și să se asigure că totul corespunde exigențelor tale.

Viața, este construită, de cele mai multe ori, din lucruri mici cărora nu prea le dăm atenție, însă ele sunt vitale pentru o relație sănătoasă. De exemplu: nu va viziona fără tine un film care știe că îți place, și nici nu se va împotrivi când vrei să asculți muzica ta preferată în mașină.

5. Te va încuraja să te iubești aşa cum ești și să nu schimbi nimic la tine

Te iubește așa cum ești. Chiar și când ai părul nearanjat, el îţi va face complimente. Nu va lăsa să treacă o zi fără să te încurajeze, să te sprijine şi să-ți dea asigurări că te iubeşte.

6. Dă dovadă de inteligență și înțelepciune în relația cu tine

El va privi lucrurile obiectiv şi te va sfătui în orice situație. Va încearca să-ți înţeleagă frământările și te va sprijini să le depășești. Uneori, chiar și o simplă glumă, pe care o va face la momentul potrivit, îți poate schimba starea de spirit.

7. Nu îți va face observație atunci când greșești și va minimaliza totul, cât să încapă într-un zâmbet

Cu toții facem greșeli, iar tu nu ești o excepție. Dacă vreodată, fără să vrei, i-ai spus ceva care l-a afectat, el se va dovedi înțelegător și va trece cu ușurință peste asta.

8. Deși iertător cu greșelile tale, cu ale lui se pedepsește drastic

Nu se poate ierta atunci când te dezamăgește, mai ales că știe că ai așteptări mari de la el. Își va repara greșelile urgent, fără să le trateze cu umor. În felul acesta, îți va arăta că știe cât de mult te-au afectat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook