Cum iubesc cu adevărat bărbații? Cum își manifestă un bărbat iubirea pentru ea

📸 The Buddy

Când vine vorba despre dragoste, cea mai mare greșeală a femeilor este aceea că ele, se așteaptă ca bărbatul să își manifeste sentimentele exact așa cum și le manifestă o femeie iubitoare. Nu este deloc așa! În rândurile ce urmează, vom afla cum iubesc cu adevărat bărbații…

Sentimentele unei persoane, sunt trăiri personale și nu pot deveni dovezi de iubire.

Sentimentele unui bărbat nu pot fi modelate după nevoile femeii. Nu te aștepta ca un bărbat să te iubească așa cum îl iubești tu. El simte ceea ce simți și tu, însă modul de a o arăta este total diferit.

Ce simte de fapt un bărbat care iubește?

RESPONSABILITATE!

Iubirea unui bărbat se manifestă, în primul rând, prin responsabilitatea față de femeie. Nu poate exista iubire dacă nu există responsabilitate!

Un bărbat responsabil se asigură de:

1. Siguranța femeii.

Biologic vorbind, o tânără femeie este o viitoare mamă. Prin natură, bărbatului i s-au oferit calități pentru a-și proteja femeia și familia. Nu, nu este nimic amuzant aici; în lumea noastră biologică pot exista o mulțime de pericole:

– să nu ai un acoperiș deasupra capului;
– să rămâi fără hrană;
– chiar și alți bărbați pot fi un pericol.

2. Sănătatea femeii.

Cel care te iubește, se va îngriji de sănătatea ta. Ba mai mult decât atât, va trata sănătatea ta ca pe o chestiune personală, obligându-te chiar să mergi la medic.

Dacă va fi nevoie, din compasiune, va renunța și el la fumat dacă trebuie să renunți tu, pentru că bărbatul care te iubește poartă responsabilitate pentru tine.

3. Dezvoltarea familiei.

Un bărbat, nu iubește cu adevărat dacă nu-și dorește copii. Îi poate fi teamă de necunoscut sau de pierderea libertății, însă își va dori ca iubirea voastră să cunoască implinirea, și să se fructifice.

Un bărbat care respectă acești 3 factori ai responsabilității, poți fi sigură că te iubește cu adevărat.

Un bărbat, care uita să te sune, care muncește mult, care nu știe să îţi spună cuvintele frumoase atât de mult așteptate de la el, sau care uneori nu este lângă tine când ai nevoie de sprijin, nu înseamnă că nu te iubește. Acestea, poate că nu sunt decât un fundal – doar așteptările tale.

Iubirea adevărată constă în responsabilitatea bărbatului față de femeia lui, nimic altceva. Aceasta este, până la urmă, dovada supremă a iubirii bărbătești.

Aștept impresiile voastre pe Facebook sau Instagram!

DISTRIBUIE: