Dragostea a fost creată pentru femeie…

📸 omari jalagania

Dragostea a fost creată și există pentru femeie.

Și dacă crezi că această afirmație este greșită, poți să râzi sau poți să citești până la capăt ceea ce am de spus!

Dragostea a fost creată pentru femeie, pentru ca aceasta să își poată găsi, ipotetic vorbind, potrivirea “mai puternică” decât ea. Unde ea, dorește sau tânjește uneori, să simtă ceva, ceea ce noi nu vom înțelege niciodată ca bărbați.

Ea tânjește după ceva, ce numai ea poate traduce și reda în cuvinte.

Ceva pe care, uneori, chiar și ei îi va fi greu să-l explice. Însă acel ceva, preaplinul, infinitul, divinul, există în mintea ei ca fantezie și va exista mereu.

Ea va trăi și fără acel ceva, sau poate se va mulțumi doar frânturi din el, însă va rămâne un vis al ei, atât de strălucitor și mare, atât de fantezist și de îndepărtat, încât te vei pierde în explicația lui.

Iubirea a fost creată pentru femeie, pentru a încăpea în ea toate așteptările și dorințele ei, toată incompletitudinea, întregul ei, sentimentele ei cioplite din inimă. Tot ceea ce așteaptă și visează să i se ofere.

Ea așteaptă să i se ofere întregul, nu doar frânturi și, întotdeauna, în modul în care numai ea știe.

Ea, îl va provoca pe alesul ei și îl va invita. Îl va face uriaș și, dacă vrea, îl va dezlipi de ea. Îl va sfâşia în bucăți şi îl va împrăştia în aer.

În momentul de față, dacă dorește, ea îl va modela pe altul și îl va înscăuna ca zeu al ei.

Desigur, din punctul său de plecare, va începe în forță. Mai întâi, va dizolva suspinele și formele anterioare, fiind mai înțeleaptă de data aceasta. Apoi, mărimile și criteriile sale, le va stabili și le va măsura mai strict.

Ca bărbat, întotdeauna vei lua un rol secundar și o vei completa. Vei păstra balanța, fără a avea voie să faci greșeli și, în special, pași greșiți.

Să nu te simți rănit, este cel mai important rol secundar care ți s-a acordat vreodată! Dacă meriți, te va face chiar protagonist în povestea ei! 🙂

Aștept impresiile voastre pe Facebook sau Instagram!

DISTRIBUIE: