Când cel de lângă tine vrea să plece, lasă-l să plece!

Femeie care așteaptă

Uneori alegem cu inima, ca mai apoi să regretăm cu mintea. Alteori alegem cu mintea și mai apoi regretăm din toată inima.

Ambele variante sunt greșite, pentru că nu poți fi lângă cineva doar pe jumătate. Vei obține împlinirea deplină doar atunci când vei fi trup și suflet lângă cineva. Atunci când mintea și inima rostesc numele aceleiași persoane.

Ce fel de relație este aceea în care trupul este lângă cineva, însă sufletul suspină după altcineva? Ce fel de viață este aceea când alesul inimii tale își petrece nopțile în brațele altei femei? Iți spun eu: sunt jumătăți de măsură, la fel ca alegerile tale!

Când cel de lângă tine vrea să plece, lasă-l să plece!

Odihnește-ți sufletul rănit și obosit, îngenuncheat și umilit, și mergi mai departe! Cel care pleacă, nici măcar nu trebuia să fie acolo – nu a facut altceva decât să țină locul ocupat care, de drept, aparține altcuiva.

Pregătește-ți sufletul pustiit și însetat de iubire, pentru că viața ta abia acum stă să înceapă.

Nu te teme de anii care au trecut și au lăsat urme pe trupul tău, pentru că sufletul tău nu are vârstă – el încă tânjește să primească iubirea adevărată. În realitate, vârsta nu este decât un număr, nicidecum nu reflectă calitatea iubirii pe care o poți oferi. Iubirea nu are termen de valabilitate!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook