Cea mai mare greșeală a femeii, este să creadă că bărbatul de lângă ea se va schimba!

Portret femeie

Nu te limita încercând să arăți ca ceilalți, doar pentru că așa este considerat „normal”.

Nu știi ce poți deveni cu adevărat, ce bucurie extraordinară poți experimenta, simțindu-te cu adevărat TU. Din acel „Aceasta sunt EU!”, aparent un eveniment singular și improbabil, personalitatea ta va căpăta o putere cu totul nouă.

Poate că din persoana care erai, suferindă și deconectată, ai dezvoltat, de fapt, o relație profund legată de întreaga creație. Cred cu tărie că nimic nu este de pierdut, că toată suferința pe care o trăim are un scop și un sens mai mare decât înțelegerea noastră. Desigur, atunci când suferi, doar suferi, dar încearcă să te gândești la asta…

Ceea ce, de milenii, a fost înțeles ca eliberare, iluminare, realizare sau orice altceva, nu este un scop imposibil. Este un proces, o evoluție, o călătorie. Căutați „EU”-ul vostru interior, acea voce pe care obișnuim să o numim conștiință, care a așteptă întotdeauna să fie auzită.

Urmează Iubirea, urmărește vocea conștiinței tale, conștientizarea care te împinge să fii tu însuți, să te recunoști, să te regăsești integrat în tine. Întreabă-te întotdeauna dacă ceea ce te mișcă este dragoste sau frică.

După părerea mea, expresia „se va schimba”, nu este o simplă greșeală. Ar trebui inclusă printre cele mai rele perversiuni ale femeilor.

A petrece o viață întreagă sperând că el se va schimba, este o adevărată risipă de fericire. Atâta timp cât este vorba despre intimitatea din dormitor, este în regulă. Problema apare atunci când vrei să „repari” oamenii. Ca un exemplu: „nu cumpăr blugii potriviți, cumpăr blugi care s-ar putea să se potrivească într-o zi”.

Pe lângă ceea ce este conștient, există multe părți ascunse, inconștiente, ale noastre, care sunt activate clipă de clipă, ghidându-ne și influențându-ne la toate nivelurile. Exprimă-te, iubește, slujește oamenii care îți sunt apropiați. Deveniți cea mai bună persoană pe care ați dori să o cunoașteți.

Nu trebuie să fim nesăbuiți și să ne expunem la riscuri inutile. Prudența este necesară într-o lume din ce în ce mai complexă și dinamică. Însă, aceeași prudență, nu trebuie să devină o cușcă din care nu mai putem ieși.

Tot ce vă puteți imagina, este realitatea.

De câte ori se întâmplă un eveniment în viața noastră, care ne pune în necazuri, ne pierdem capacitatea de a ne controla. Acesta este motivul pentru care este atât de important să învățăm cum să gestionăm stresul.

Să putem trăi cu adevărat în prezent, fără a avea un scop, bucurându-ne de momentul pe care îl trăim de parcă ar fi ultimul, de parcă ar fi primul… Sunt oameni foarte simpli care, în ciuda dificultăților vieții, reușesc să găsească rezerve incredibile de curaj și determinare, responsabilitate și dragoste, deschidere și acceptare.

Uită trecutul și nu-ți face griji pentru viitor.

Dacă poți fi în afara dorințelor și așteptărilor, ai deja tot ce ai nevoie pentru fericire. Dragostea, iubirea adevărată, nu cere și nu așteaptă. Adevărata educație nu constă în simpla dobândire și repetare a noțiunilor.

Sarcina noastră este să credem în noi, să ne încredințăm nouă înșine, să avem încredere și credință. Gândește-te la tot ce ai reușit să obții. Amintește-ți prin câtă suferință ai trecut pentru a putea construi ceea ce iubești astăzi.

Trebuie să evoluezi spre dezvoltarea celui mai mare potențial al tău. Doar atunci când vei fi capabilă să asculți pe deplin vocea conștiinței tale și să-ți asumi responsabilitatea faptelor tale, vei putea experimenta adevărata ta realitate. Nu poți fi fericită dacă oamenii din jurul tău suferă. Suntem cu toții conectați, cu toții suntem scufundați în același ocean.

O alegere profundă a iubirii pentru sine și pentru ceilalți.

Viața oferă mereu idei pentru a scăpa de sine. Primul pas, în general, este să începem să ne ascultăm pe noi înșine. Să încercăm să înțelegem ceea ce, de fapt, ne hrănește sau ne slăbește, ne îmbogățește sau ne îmbată.

Învață să îți planifici viața ținând cont de rezistența ta și de toate suișurile și coborâșurile pe care le poți întâlni. Poate că vei întâmpina dificultăți și obstacole pe drumul tău în viață, însă dacă vei continua să semeni, mai devreme sau mai târziu, vei începe să și recoltezi.

Cea mai mare greșeală a femeilor: spunând că el se va schimba

Datorită sinelui – a busolei personale, puteți decide o cale de urmat și o puteți menține, în loc să vă învârtiți constant în cerc. Ar trebui să ne gândim serios la numeroasele straturi care s-au acumulat în interiorul nostru, de-a lungul timpului, formând terenul pe care mergem și trăim astăzi.

Cufundată într-un număr infinit de stimuli, atenția noastră este atrasă continuu de tot felul de sugestii. Dacă faci asta în fiecare zi, mintea ta va învăța să observe de fiecare dată când te pierzi în spatele a cine știe ce gând sau ce stare de spirit. Nu ar trebui să ne fie frică de idealurile noastre cele mai înalte.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook