Arată-ți adevăratul sine, nu cel pe care îl dorește celălalt…

Arată-ți adevăratul sine, nu cel pe care îl dorește celălalt...

Dacă nu te iubești pe tine, cum te poate iubi cealaltă persoană?

Un prieten mi-a spus odată că „unul dintre cele mai grele lucruri de făcut este să-ți vezi propria inimă”. A avut dreptate. Pentru că, chiar și atunci când o vedem undeva, nu lăsăm să fie văzută de lumea exterioară. Mascăm cu sârguință ceea ce simțim.

Ne ascundem interiorul de oameni, de parcă ne este frică de asta.

Ești nefericit și nu vrei să fii milă. Ești fericit și te temi să nu ți se fure fericirea. Ești bine și te întrebi dacă ești deplasat în epoca prefăcătoriei. Ești îndrăgostit și îți faci griji că vei fi confundat cu un grafic dacă spui „Sunt îndrăgostit”.

Ascultă: arată ce simți. Bun sau rău. Acceptă-ți interiorul și dă-l afară. Nu te preface. Eşti în regulă. Spune și arată.

La fel e și dacă ești prost.

Dacă te-ai îndrăgostit, dacă ești fericit, nu-ți fie frică de fericire. Ei nu se uită la ea. Singurul care te poate răsfăța ești tu însuți. Ceilalți, însă, nu. Nu-ți mai ascunde adevăratul sine – cel pe care îl întâlnești doar atunci când sunteți doar voi doi.

Și dacă găsești persoana care îți va vedea interiorul și îl va iubi, cea care vă va îmbrățișa pe amândoi, atunci să știți că sunteți fericiți! Ești deja fericit.

Nu mai mult sau mai puțin. În mod normal, fericit. Pentru că nu există o fericire mai mare decât în a fi sinele tău absolut cu altul. Nu te teme. Dacă trebuie să fii altcineva pentru a fi acceptat de persoana pe care o vrei lângă tine, atunci totul este greșit. De la început. De la bază.

Și dacă trebuie să schimbi ceva, asigură-te că nu te schimbi. Nici nu te schimba. Pentru că nu te-ai îndrăgostit de ceea ce aveai în minte pentru celălalt, ci de celălalt. Dacă nu, pleacă. Nu pierde timpul. Nici timpul tău, nici al celuilalt. Arată-te celuilalt. Fără frică. Cu pasiune. Și gândește-te: dacă tu nu te iubești pe tine, cum te poate iubi celălalt?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook