Atunci când te va pierde, va înțelege ce a pierdut. Însă va fi prea târziu…

Femeie sexy dar tristă

După ce te va pierde, abia atunci te va aprecia cu adevărat.

I se va face dor de femeia sinceră, onestă, cu sufletul cald și inima plină de iubire, care niciodată nu l-a mințit. Când celelalte femei îl vor juca pe degete, abia atunci va realiza cât de sinceră ai fost cu el și ce liniște a primit în brațele tale.

Dar el, în loc să te iubească mai mult, în loc să aprecieze și să accepte această mare iubire, s-a îndoit de tine – nu a crezut în iubirea ta sinceră și adevărată.

Dar viața… viața știe să facă dreptate – iar de ce i-a fost frică, de aia n-a scăpat. Acum simte pe pielea lui ce înseamnă minciuna și trădarea, pentru că a trebuit să le cunoască la o altă femeie pentru a realiza cât de sinceră și loială i-ai fost.

Îi va fi dor de femeia care i-a fost alături tot timpul.

Femeia neobosită care, chiar și în mijloc de noapte, îi era alături când avea situații dramatice în familie, care îl încuraja să continue atunci când voia să renunțe la o pasiune, un vis sau un proiect profesional.

Îi va lipsi femeia care îl înțelegea dintr-o singură privire, care credea în el și îl sprijinea în orice, care îi simțea frământările fără ca el să i le spună.

Îi va fi dor de femeia care i-a rămas alături când a cunoscut eșecul iar toți ceilalți l-au părăsit.

Ea, care suferea mai mult decât el când îl vedea trist și abătut, care nu l-a lăsat niciodată să se recunoască învins. Femeia care nu s-a plâns niciodată că a trebuit să renunțe la visurile ei pentru ca ale lui să se poată îndeplini, care a sacrificat totul de dragul lui.

Îi va fi dor de femeia care i-a rămas alături când nu avea un ban în buzunar.

Femeia care a renunțat la nevoile ei pentru că a considerat că nevoile lui sunt mai importante. Care a perceput visurile lui ca și când sunt și ale ei. Îi va lipsi enorm femeia care l-a ajutat să devină ceea ce este și pe care, atunci când a început să îi meargă bine, a părăsit-o pentru alta.

A uitat că atunci când era un nimeni și nu avea nimic, nu îl băga nimeni în seamă? Acum este înconjurat de o mulțime de oameni și, probabil, a uitat că oamenii aceia sunt acolo, nu pentru că țin la el, ci pentru că vor câte ceva de la el.

În viață, nimic nu este sigur – totul se poate schimba peste noapte.

Va regreta când va înțelege că tu ai fost femeia care l-a iubit cu adevărat așa cum este, cu bune și cu rele, și pe care nu a știut să o aprecieze. Iar când va fi iar la pământ, și toată mulțimea de oameni din jurul lui se va dispersa, își va aduce aminte de TINE – femeia care n-ar fi plecat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook