Cel care nu vede frumusețea inimii tale, nu are ce căuta în viața ta!

Femeie frumoasă în natură

Ți-ai pus vreodată întrebarea de ce unele femei rămân în relații în care nu se simt respectate, iubite și apreciate?

Ce argumente ar putea avea o persoană pentru a justifica rămânerea într-o relație în care se simte folosită de partener și în care sentimentele sale nu prea contează?

De ce oare atâtea femei aleg să își sacrifice viața rămânând în relații în care nu sunt fericite și împlinite, și în care singurul lor rol este acela de a-și servi partenerul?

De ce atâta umilință să rămâi într-o relație în care nimic din ceea ce faci nu este apreciat și în care ești tot timpul desconsiderată? Nu crezi că este un preț prea mare să îți sacrifici timpul, frumuseșea și viața doar pentru a demonstra că meriți mai mult decât ceea ce ți se oferă?

Dacă este iubire ceea ce vă leagă, de ce simți că cel de lângă tine încearcă să te domine? De ce simți că vrea să i te supui?

Oare merită să rămâi într-o relație în care te simți tratată ca un obiect și nu ca un suflet?

Te întrebi dacă ar fi o dovadă de egoism să pleci dintr-o astfel de relație sau pur și simplu ai teama de a nu fi judecată și blamată? Ce fel de persoană este aceea care îți cere să te sacrifici pentru ea, fără a ține cont de nevoile și de sentimentele tale?

Dacă iubirea este atunci când oferi fără a pretinde să primești, nu cumva este un act de egoism și lipsă de iubire atunci când vrei ca cel de lângă tine să se supună așteptărilor tale, fără a ține cont și de nevoile și de sentimentele sale?

Dacă comunicarea este cheia unei relații, în ce fel de închisoare stă captivă inima ta dacă atunci când încerci să ți-o deschizi și să spui ce ai pe suflet, sfârșești prin a fi criticată?

Despre ce încredere și respect mai poate fi vorba dacă a-ți deschide sufletul și a-ți expune sentimentele, deranjează?

Dacă ai ajuns să îți pui aceste întrebări, ești sigură că ceea ce trăiești se numește ”relație de iubire”? Ești sigură că nu te-ai condamnat de bună voie la nefericire? Atâtea întrebări și mereu un singur răspuns: Cel care nu vede frumusețea inimii tale, nu are ce căuta în viața ta. (punct)

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook