Când instinctul îți spune că-ți ascunde ceva, fii sigură că așa este…

Femeie cu pălărie AI

Nu te lasă să-l cunoști bine?

Când instinctul îți spune că-ți ascunde ceva, fii sigură că așa este. Când nu te lasă să-l cunoști mai bine, atunci probabil că nu vrea nimic mai mult de la tine decât să te folosească.

Nu trage însă concluzii, există și posibilitatea să fie doar un personaj închis. Dă-i niște șanse, dar nu exagera.

Își schimbă atitudinea foarte repede?

Dacă la început părea a fi bărbatul perfect, dar mai târziu s-a schimbat, atunci acesta ar putea fi unul dintre semnele că profită de tine.

Este ocupat când ai nevoie de el?

Dacă observi că ori de câte ori ai nevoie de el, nu este niciodată lângă tine, atunci este timpul să-i dai drumul. De ce ai nevoie de un bărbat care nu este acolo ori de câte ori ai nevoie de el?

Se concentrează pe sine?

Nu este greu de înțeles că partenerul tău este în mod constant concentrat pe el însuși și că nu-i pasă de sentimentele tale. Dacă chiar arată că nu este interesat de ceea ce îi spui, în timp ce fiecare conversație pe care o aveți se termină cu el, atunci vorbim despre o persoană foarte egocentrică, care nu este deloc interesată de tine.

Te complimentează doar atunci când vrea ceva de la tine?

Dacă simți că îți vorbește frumos și te complimentează doar atunci când vrea ceva de la tine, atunci este timpul să-i dai drumul.

Nu a trecut peste fosta sa iubită?

Încarcă în mod constant poze cu tine pe Facebook și, în același timp, îți spune constant cât de rău l-a tratat fosta lui? Atunci s-ar putea să te folosească doar pentru a-și face fosa iubită geloasă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook