Bărbatul în preajma căruia îți vei schimba viața, îți vei dezvolta personalitatea și vei străluci mai tare

Femeie care primește flori

Într-o zi, vei întâlni bărbatul în preajma căruia nu vei mai avea niciun motiv să te comporți altfel decât simți.

În acea zi, vei simți cu adevărat libertatea, pentru că el iubește toate stările prin care treci.

El este bărbatul în preajma căruia îți vei schimba viața, îți vei dezvolta personalitatea și vei străluci mai tare. Vei râde cu tot sufletul și vei fi atât de fericită, încât vei simți cum îți fuge pământul de sub picioare.

Acest bărbat te va ajuta să ai mai multă încredere în tine și să vezi cât eşti frumoasă şi puternică.

Bărbatul care te va înțelege, nu va spune niciodată că ești prea copilăroasă sau naivă, ba chiar va adora asta la tine. Te va alinta, și tot ceea ce faci îl va cuceri. El știe că personalitatea ta este construită din detalii, iar el este nerăbdător să le descopere.

El nu te va compara cu vreun șablon al perfecțiunii.

Pentru el, doar sentimentele pentru tine întruchipează perfecțiunea, de aceea, el nu îţi va cere niciodată să te schimbi. Te va accepta cu toate defectele pe care tu consideri că le ai.

Nu îți va da niciodată motive să te îndoiești de el, și nici nu te va descuraja în luarea unor decizii. Te va susține în tot, și îţi va aminti mereu că se simte pierdut fără tine. El nu va pleca, decât dacă îl gonești tu, dar chiar și așa, tot se va interesa de tine, din umbră…

Dacă îți păstrezi răbdarea și speranța, într-o zi vei întâlni acest bărbat și totul va fi bine.

Pentru el, nu există termen de comparație între tine și alte femei. Pentru el ești unică. Ești femeia pe care a așteptat-o și lângă care este cu adevărat fericit. Te vei simți protejată, ocrotită și iubită. Te va face fericită, pentru că atunci când te privește, el poate vedea în sufletul tău.

Când vei întâlni un astfel de bărbat, vei înțelege de ce până atunci nu ai fost fericită – pentru că nu credeai că fericirea poate atinge o asemenea intensitate.

Majoritatea femeilor spun că acest gen de bărbat nu există, însă nu au dreptate.

Acest gen de bărbat, nu este unul comun și nici nu este pentru oricine. Doar femeia care știe cu adevărat ceea ce vrea, într-o zi, îl va întâlni, pentru că ea a învățat să aștepte.

Un astfel de bărbat, nu-l poți avea dacă deja ești într-o relație, pentru că el are principii puternice.

Cum ai vrea să ajungă să fie fericită fiica ta, dacă tu nu ratezi nicio ocazie să îi spui că nu există bărbați buni? Din start îi stabilești unele limite, iar ea, va ajunge să accepte pe oricine. Astfel, va deveni prizonieră într-o relație în care nu se regăsește.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook