Când înțelegi că nu ai o a doua viață, atunci începi să trăiești cu pasiune, adevăr și încăpățânare…

Femeie singură în rochie roșie la fereastră

Când înțelegi că nu ai o a doua viață, abia atunci începi să trăiești cu pasiune, cu sens, începi să simți, să iubești și să vezi ce fel de lanțuri te leagă. Când înțelegi că nu există o a doua viață, atunci începi să îndrăznești, să nu-ți mai fie frică de distanță, să faci totul pentru o îmbrățișare.

Începi să îi deosebești pe cei care te iubesc, de cei care nu te iubesc, și nu mai cauți justificări ieftine pentru a te îndepărta! Când înțelegi că nu există o a doua viață, atunci nu te vei gândi doar la „Sunt aici pentru tine”, și chiar vei fi!

Îți vei desface sufletul în bucăți și apoi îl vei reconstrui, piesă cu piesă, până când va fi așa cum ți-ai dorit mereu să fie. Bucățele „negre” din sufletul tău, le te vei mototoli și le vei arunca. Îți vei da jos masca și vei învăța să privești înainte.

Nimic nu doare mai mult decât o minciună frumoasă, oricât de bine este pusă în scenă.

Nimic nu doare mai mult decât indiferența nejustificată și o tăcere care face zgomot. Când îți dai seama că nu există o a doua viață, vei profita de oportunități și vei trimite acel mesaj pe care tot îl tastezi și apoi îl ștergi.

Vei spune nespusul, secretul, chiar dacă doare.

Vei fi corect cu tine însuți și vei spune cu voce tare „te vreau”. Vei obține puterea să spui „pleacă” și vei merge mai departe, fără să-ți fie teamă. Te vei uita la deal și îl vei urca cu picioarele goale, chiar dacă te dor tălpile! Vei ajunge cu bucurie în vârf. Vei reuși! A doua ta viață începe când îți dai seama că ai doar una.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook