Ceea ce îți poate da aripi și te poate înălța, la fel de ușor te poate răni și distruge…

Femeie pe un vârf de munte

Cu cât suferința din dragoste a fost mai mare, cu atât sufletul unei persoane va deveni mai tăbăcit și aceasta se va îndrăgosti mai greu.

Însă își va deschide din nou inima iubirii când, alături de ea, o altă inimă își va plânge iubirea neîmpărtășită. Atunci va simți cum dintr-un suflet rănit, ea a devenit cea care la rândul ei rănește.

Își va deschide din nou inima și va îmbrățișa această nouă iubire.

Va iubi ca și când este prima oară când cunoaște cu adevărat iubirea, ca și când nu a mai simțit așa niciodată. Ea a înțeles că, în viață, totul se plătește cu aceeași monedă, doar că moneda are două fețe.

A cunoscut infernul și a simțit cum toți au părăsit-o, învățând că ceea ce îți poate da aripi și te poate înălța, la fel de ușor te poate răni și distruge.

Acum moneda a căzut pe cealaltă parte și totul este în favoarea ei, însă nu își va bate joc. Ea știe prea bine cum este când cineva îți calcă sufletul în picioare și batjocorește iubirea pe care tu o dăruiești cu toată ființa ta.

Acum trăiește, nu o dragoste de poveste – pentru că poveștile încep și se termină, ci doar trăiește iubind, fără temeri, fără bariere, fără motiv. Iubește pur și simplu. De data aceasta, iubește altfel – fără așteptări și fără teama zilei de mâine. Iubește astăzi ca și când mâine nu ar exista.

Iubește ca și când dragostea durează cât un film la cinematograf. Iubește cu pasiune și sinceritate aceasta iubire împărtășită, fără temeri că s-ar putea termina acum, mâine sau niciodată.

Îndrăznește să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă, fără teama că sufletul ei s-ar putea face bucăți.

Sufletul ei a îndurat multe și a rezistat. Dacă va fi nevoie va rezista din nou. Grija ei este momentul, clipa, secunda, nu ceea ce ar putea fi după…

Iubește cu mintea, cu trupul și cu sufletul, pentru că a înțeles că oamenii au limite impuse de ei înșiși, limite pe care le-a avut și ea, doar că ea ai rupt granițele și s-a eliberat!

Acum este un spirit liber.

Este conștientă că toți oameni ar putea-o dezamăgi, chiar și cele mai bune suflete o pot face, însă nu contează. Acum iubește și este iubită. De ce să își mai facă griji și pentru ce i-ar putea face ceilalți? Nu vrea să umbrească această fericire cu scenarii și griji inutile!

Iubește ca și când nu va mai putea iubi niciodată și trăiește fiecare emoție și clipă ca și când ar fi ultima. Tu crezi că poți iubi astfel?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook