La urma urmei, cum reușești să te apropii de cineva?

Cuplu la întâlnire

Ne punem adesea întrebarea: „ce anume să facem pentru a ne apropia de cineva?”.

Oricât ne-am gândi la acest aspect, înțelegem că nu există o rețetă specifică, însă, cu siguranță, există un răspuns care este întotdeauna puțin diferit și mai îndrăzneț decât al nostru.

Această intimitate emoțională, care se construiește din prima clipă, ne ajută să învățăm atât despre noi înșine, cât și despre persoana pe care o avem în fața noastră.

Să ne exprimăm sentimentele, nu este atât de ușor la începutul unei relații, mai ales pentru anumite persoane.

Cu toate acestea, aceia dintre noi care vrem să vedem și cealaltă parte a oamenilor, grijile și fricile lor, trebuie să fim pregătiți să ne confruntăm și cu ceva ce ar putea să ne sperie.

Părțile bune și lucrurile fericite din viața de zi cu zi a unei persoane sunt, cu siguranță, ceva foarte ușor de arătat. Dar ceea ce este cu adevărat o persoană, ce o sperie, ceea ce se ascunde în spatele chipului frumos sau cu ce se confruntă, este ceva ce ne va aduce mai aproape de ea.

Ne dorim să știm aceste lucruri, pentru că doar așa vom vedea dacă vrem cu adevărat să fim în poziția în care am intrat, dacă vrem să ne legăm de cealaltă persoană, să o ascultăm și să vorbim cu ea.

Până la urmă, ne apropiem de o persoană pentru că asta dorim și asta ne-am dorit de la prima întâlnire.

Unele constante sunt construite pe baza înțelegerii. Pentru că rar vei vedea pe cineva care să te asculte atât de atent, să înțeleagă ce simți, ce spui, și să nu te judece. Tocmai acest mic element este cel care duce la intimitate și creează ceva atât de puternic.

Nu este ușor pentru nimeni să se deschidă, însă odată ce va lua decizia să o facă, o va face pentru că asta își dorește.

Pentru că, într-o lume în care totul vine ușor și se prezintă impecabil, sunt puțini cei care, prin propriile greșeli și prin lor viața – nu tocmai atât de ușoară, îți arată o altă latură a lor.

Îți arată un punct de vedere care îți va permite să îi cunoști mai bine. Când se întâmpla toate acestea, vei auzi și ceea ce nu te-ai fi așteptat niciodată să auzi.

Dar tu, ești pregătit(ă) să îți deschizi sufletul?

Sunt momente în care s-ar putea să simți rușine pentru sentimentele tale, de ceea ce ai trăit și de ceea ce te-a schimbat ca persoană. Te gândești că dacă te expui așa, toate aceste lucruri pot fi folosite, la un moment dat, împotriva ta.

Motivul pentru care le ții înăuntru tău și aproape că nu le exprimi niciodată, este probabil același care te ține departe și te determină mereu să te înfrânezi în viață.

Adevărul este că greu mai găsești o persoană specială care să îți ofere înțelegere.

Înțelegerea, interesul și încrederea, sunt elementele de bază într-o relație. Adevăratul interes pe care îl veți manifestați reciproc, este ceea ce va face ca relația să fie specială.

Pentru că, în dragoste, trebuie să faci față lucrurilor, nu ideale, ci reale, care necesită adevărul despre sentimentele tale. Pentru că trebuie să păstrezi ceea ce ai ales, exact așa cum este, nu ideal, ci unic și adevărat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook