Întrebarea pe care trebuie să o pui cuiva pentru a-i înțelege imediat caracterul…

Cuplu conversație

Dacă nu te pricepi la „citirea” oamenilor, atunci există o întrebare care poate dezvălui multe despre personalitatea lor, așa că nu te vei mai întreba cine este interlocutorul tău data viitoare.

Deci, conform unei cercetări, dacă întrebi pe cineva ce părere are despre o altă persoană, atunci îți va dezvălui ceva despre propria personalitate, pentru că noi, oamenii, de obicei ne vedem propriile caracteristici la alții. De exemplu, o persoană bună îi va vedea pe ceilalți ca fiind amabili, sau o persoană egoistă va vedea egoismul în alții.

O mare parte a unei personalități negative, este să-i vezi negativ pe ceilalți.

Pur și simplu, a avea tendința de a vedea oamenii negativ, indică o probabilitate mai mare de depresie și alte tulburări de personalitate.

Ca parte a acestei cercetări, participanții au fost rugați să judece caracteristicile altor trei persoane atât pozitiv, cât și negativ. Cu cât îi judecau mai pozitiv pe ceilalți, cu atât participanții erau mai fericiți și mai stabili din punct de vedere emoțional.

Pe de altă parte, cei care i-au judecat negativ pe alții, au fost narcisiști ​​și au avut un comportament mai antisocial. Chiar dacă un narcisist îi poate vedea pe ceilalți ca fiind nepăsători sau lipsiți de valoare, asta nu înseamnă că se văd pe ei înșiși în acest fel.

În mod similar, persoanele care manifestă comportamente caracteristice tulburării paranoide de personalitate, pot crede că alții sunt răuvoitori și de neîncredere, chiar dacă nu se pot vedea pe ei înșiși în acest fel.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook