Insistă pe bunătatea ta, numai așa lumea va deveni mai bună…

Fată cu ochi albaștri

Bunătatea pe care o ai înăuntrul tău, este ceea ce te face să te simți bine cu privire la felul în care te tratezi pe tine și pe ceilalți. Viața de zi cu zi este intensă și fiecare problemă urmează alteia, sunt situații care te pot scoate din centrele tale și te pot ține în presiune fără să-ți dai seama.

Nu uita să asculți vocea bunătății tale, în toate!

Este un fapt că oamenii se influențează reciproc. Când îți pasă cu adevărat de o persoană pe care o iubești, când îți îmbrățișezi prietenul(a) cu toată energia ta, când vezi în ochii cuiva doar sentimentele dulci și bune, ai câștigat!

Deoarece totul este energie, persoana de lângă tine îți percepe sentimentele bune și chiar simte puțină fericire și împlinire în acel moment. Așa că cealaltă persoană, la rândul său, va continua să transmită aceste sentimente în propria sa viață dar și cunoscuților săi.

Este extrem de important să trezim frumusețea interioară în oamenii din jurul nostru. La urma urmei, este de remarcat faptul că, atât cel care dăruiește, cât și cel care primește, este un câștigător în sufletul lui. Relațiile noastre ar trebui să fie cele care ne umple de dragoste, de poftă de viață, de bucurie și recunoștință.

Puritatea sufletului, claritatea, iubirea, îl apropie pe om din ce în ce mai mult de idealurile sale, de exigențele sale și de sine însuși.

Niciun om nu este rău din fire, a devenit așa tocmai pentru că a fost rănit în trecut sau a fost hrănit în acest fel. Undeva și-a pierdut drumul și și-a uitat bunătatea nemărginită, ca apărare împotriva a ceea ce i se întâmplă.

Cea mai bună apărare în toate, însă, sunt sentimentele noastre bune, iar cu această armă putem merge prin viață, aproape de ceilalți, într-un adevăr paralel cu noi înșine și având cea mai bună interacțiune.

În această viață, atâta timp cât persisti în bunătate, ea ți se va întoarce, mai devreme sau mai târziu. Fii un ajutor pentru fiecare persoană și reamintește-i că nimic nu este mai important decât iubirea.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook