Cele 4 perechi de zodii care nu sunt deloc ușor de separat…

Cuplu care stau îmbrățișați pe o bancă

Semne zodiacale care odată ce devin un întreg, este greu să le mai desparți.

S-au găsit pentru a rămâne împreuna și se descurcă foarte bine, pentru că până și despărțirile dor. Asta nu înseamnă, însă, că sunt pur și simplu încăpățânați sau că le este frică să fie singuri.

Aici vorbim despre cazuri de mare compatibilitate la nivelul unei relații, ale celor care rezistă ani de zile împreună. Îi privești dintr-un colț, luând putere și speranță că există dragostea care nu moare niciodată.

Berbec cu Pești

Acești zodii se potrivesc ca opuși care se atrag. Natura lor contrastantă se completează reciproc și aceasta este și harul lor. Yinul și yangul, ca să spunem așa. Pe de o parte Berbecul, un muncitor dur, pasionat și pe de altă parte, Peștii complecși, intuitivi.

Un punct forte în relația lor este faptul că tensiunea creată între ei nu este toxica, dimpotrivă, îi încăpățânează și îi împinge să devină mai buni. Și cumva, nu se plictisesc ușor, așa că nu se grăbesc să se despartă.

Leul și Balanța

Aici nu avem de-a face cu personalități exact opuse, ci cu naturi diferite, care se potrivesc frumos. Pentru că, pe de o parte, Leul vrea să fie în centrul atenției și caută confirmarea, iar pe de altă parte, Balanța, care poate rezista la condiții extrem de sociale, nu se înțelege cu personajele puternice și îi place să aibă grijă și să răsfețe pe oricine. Îi place.

Este suficient, desigur, că primește ceva în schimb. Clasicul Leu are tendința de a împărtăși. În același timp, Leul este echilibrat de o Balanță care respectă nevoia de supremație dar care și strânge frâiele atunci când se devansează.

Fecioară cu Vărsător

Ahh, aici vezi dragostea unui „tocilar clasic” cu romanticul nestăpânit al clasei. Vor să fie admirați de toți, din moment ce cred că dragostea lor este cea mai mare și că ei sunt cei mai buni, ceea ce desigur poate are un sâmbure de adevăr, deoarece acordă multă atenție relației lor.

Fecioara observă totul și Vărsătorul nu vrea să-i dai atenție și nici să te implici în orice face el. Sunt excelenți în comunicare, deoarece ambii sunt cu „sânge albastru”. Supra-rezoluție fără sfârșit.

Gemeni cu Săgetător

Aici avem un caz de semne identice. Nu se separă, pentru că seamănă. Le place foarte mult în aer liber, le place să fie lăsați singuri atunci când o cer și le plac micile tensiuni atâta timp cât sunt controlate.

Nu se descurcă bine cu dramele mari, se plictisesc ușor, așa că atunci când găsesc ceva care le place, nu vor să se plictisească de asta, vor să nu o ia de la sine înțeles. Și așa vorbește unul inimii celuilalt. Nu au nimic de-a face cu cuplurile clasice, este mai mult freestyle.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook