Ce își dorește fiecare zodie în viața sa pentru a fi fericită…

Ce își dorește fiecare zodie în viața sa pentru a fi fericită...

Care este cea mai mare dorință din viața fiecărui semn zodiacal?

Ce vrea să obțină mai mult decât orice? Ce îl face fericit? Și nu vorbim despre lucrurile obișnuite: sănătate, dragoste, bani, succes… Vorbim despre ceea ce îi cere inima fiecăruia, pentru a se simți complet.

Iată ce are de spus astrologia în această privință:

BERBEC

Berbecul trăiește pentru fiorul momentului. Pentru el nu există trecut – îl aruncă în spate ca pe o ceașcă de lămâie storsă. Dar nici viitor nu există, motiv pentru care rareori ia în considerare consecințele acțiunilor sale. Într-un sens, este un privilegiat, deoarece una dintre rețetele clasice pentru fericire este „Trăiește în prezent”.

Acesta este ceea ce caută să facă. Doar că, din păcate, cadoul lui trebuie să fie udat cu adrenalină. Și, pentru cei care sunt interesați să facă un Berbec fericit, trucul este să-l pună constant în situații noi, care să-i aprindă sângele, într-un mod plăcut sau neplăcut – nu contează deloc.

TAUR

Pentru Taur, fericirea înseamnă siguranță. Financiar, emoțional, profesional, social… Este cel mai bun client al companiilor de asigurări. Numai că, în efortul său de a-și asigura viitorul, pierde bucuria prezentului. Îi este greu să se lase în acest moment.

Din păcate pentru el, este ca și cum ai urmări o himeră. Nu va cuceri niciodată această certitudine utopică, că nimic nu-i poate da viața peste cap. Deci, dacă vrei să-l faci fericit, trebuie să-i arăți constant că sentimentele tale pentru el (romantice, de prietenie, parentale sau orice altceva) sunt stabile și neschimbate. Și nu-i aminti că în viață nu putem fi niciodată siguri de nimic.

GEMENI

Dacă Gemenii ar putea deveni zei, nu ar face-o nici pentru a fi nemuritori, nici pentru a conduce universul. Ei ar face-o pentru a fi omniscienți și omniprezenți. Și pentru că nu au aceste daruri în viața reală, ei le compensează nefiind o clipă într-un loc și având o curiozitate nesățioasă pentru toate.

Ei sunt echivalentul uman al fluturelui, care zboară din floare în floare, bea câte puțin nectar. Cu accent pe “puțin”, pentru că viața pentru Gemeni este „un pic din tot”. Și oricine îl iubește știe asta foarte bine.

RAC

Fericirea pentru Rac, este iubirea celorlalți. O dragoste tandră, care îl va înconjura cu un cocon de securitate. O iubire care nu se va pierde niciodată. Are o mare nevoie de securitate, nu doar la nivel emoțional, ci și la nivel material.

Dar, spre deosebire de alte zodii, care încearcă să obțină această siguranță prin propriile acțiuni, Racul tinde să o pretindă mai ales de la alții. Pe această bază, dacă îți pasă și de fericirea lui, ar trebui să-i oferi cu generozitate asigurarea că vei fi mereu acolo, să se cuibărească în brațele tale.

LEU

Pentru Leu, cea mai mare dorință este să fie mereu înainte. Dar nu este atât de nerăbdător încât să fie singur. Vrea o mulțime în spatele lui, care să-l urmărească și să-l admire. Și să fie liderul de pionieri, care să-i conducă fără teamă pe „ai lui”, aproape ca Moise, care a deschis o cale pentru poporul său prin Marea Roșie.

Dacă s-ar putea plimba tot timpul cu lumina reflectoarelor asupra lui, Leul ar fi foarte fericit. Așa că, dacă fericirea lui este ceva care te privește în mod direct, acționează în consecință, arătându-i constant că te înclini în fața supremației lui.

FECIOARĂ

Ceea ce o face pe o Fecioară să se simtă completă în viață, este să facă ceea ce este corect, corect și corect. Ea va servi acestui scop în orice fel, lăsând propriul său câștig deoparte. Este semnul care va rosti mai des decât toți ceilalți cuvintele: „Acest lucru nu este corect și nu trebuie făcut”.

Așadar, își va propune să repare orice nu-i bine care îi iese în cale, de la nefericirea romantică a unui prieten până la rama de poză care atârnă strâmb. Dacă acum vrei să o faci pe iubita ta Fecioară să se simtă justificată, arată-i cât de mult apreciezi ceea ce oferă, nu numai ție, ci și lumii în general.

BALANȚA

A trăi în armonie, frumusețe și pace, este căutarea de bază a unei Balanțe. Desigur, multe alte semne și-ar dori așa ceva (dacă nu toate), dar pentru Balanță în special acesta este ca oxigenul pe care îl respiră.

Desigur, chiar și Raiul își pierde aroma dacă nu ai cu cine să-l împărtășești. Așa că, și-ar dori să aibă partenerul ei cu ea. Dacă ești acea potrivire sau o persoană semnificativă în viața unei Balanțe, bucură-te de privilegiul de a intra în lumea ei, fără a-i tulbura pacea cerească.

SCORPION

Pentru un Scorpion, ceea ce contează cel mai mult în viață este depășirea tuturor adversităților. Pentru a supraviețui la orice i s-ar întâmpla. Viața pentru el este o confruntare constantă. Astfel, a-și impune puterea personală asupra lumii din jurul său, oamenilor și situațiilor, este ceea ce îl face să se simtă, dacă nu fericit, cel puțin mulțumit.

Chiar dacă doar temporar, pentru că la prima suspiciune de amenințare reală sau închipuită, va fi din nou la pază. Dacă ești direct interesat de fericirea iubitului tău Scorpion, încearcă să-l faci să se relaxeze și să simtă că nu trebuie să fie constant în gardă, ceea ce nu este atât de ușor.

SĂGETĂTOR

Cum vrea să trăiască un Săgetător? Spațios. Pentru a se putea deplasa pe tot Pământul (păcat că nu poate ajunge la Jupiter, planeta sa conducătoare, și chiar dincolo). Pentru a experimenta toate experiențele pe care viața le poate oferi unei persoane. Cele bune, desigur, pentru că cele rele pur și simplu nu i se vor întâmpla.

Câmpiile deschise și munții înalți, la propriu și la figurat, îl fac pe Săgetător fericit. „Din sus și mai sus, mai departe și mai departe” este motto-ul său personal în viață. Iar dacă îl iubești și îi vrei binele, deschide larg toate ușile, ca să plece și să se întoarcă oricând dorește.

CAPRICORN

Pentru Capricorn, are nevoie mai presus de orice: să se simtă mândru de ceea ce a realizat. Nu contează dacă a devenit magnat sau dacă va fi un simplu “gospodar”, cu o căsuță și familia lui. Este suficient pentru a se simți bine. Și se va simți bine, știind că și-a satisfăcut aspirațiile.

Doar atunci. Pentru că, din păcate, Capricornul nu se caracterizează deloc prin flexibilitate și adaptabilitate. Își dorește lucrurile așa cum și le-a pus în minte, este “vertical” față de asta. Și dacă îl iubești, îl vei ajuta să fie mai fericit amintindu-i că întotdeauna există alte modalități de a ajunge acolo unde își dorește.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul trăiește pentru a realiza idealuri și pentru a face concepții mentale înalte despre misterele universului. Și, în viața de zi cu zi, trăiește pentru a-și bate joc de sine. Se comportă (sau cel puțin încearcă) cu excentricitate și indiferență față de orice conservatorism.

Scopul său în viață, punctul central al existenței sale, este să cucerească cu mintea cele mai inaccesibile și neatinse vârfuri de munte ale spiritului uman. Și să-și ducă viziunile omenirii, precum Prometeu, la foc. Așa că, dacă vrei fericirea iubitului tău Vărsător, lasă-l să zboare liber și așteaptă doar să aterizeze pentru realimentare.

PEȘTI

Peștii visează să înoate într-un ocean vast, care îi va conecta cu toate creaturile. Și-ar dori să nu fie niciodată singuri, ci să aibă o legătură emoțională neîntreruptă cu toată lumea și cu totul. Și, în măsura în care acest lucru nu este posibil, ei compensează “legăturile” lipsă cu imaginația lor.

Sau, când acest lucru nu este suficient, recurg la alte mijloace, care dau iluzia „toți suntem unul”. Când simți disperarea lor, de cât de lipsiți de atingere sunt iubiții tăi Pești (partener, copil sau prieten), amintește-ți că așa este drumul lor, ca să nu se simtă singuri.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook