7 semne că ai o personalitate puternică care îi sperie pe ceilalți…

Femeie cu pălărie și umbrelă

Nu te-ai născut cu o personalitate puternică. Ai devenit așa. Nu te-ai născut cu o personalitate slabă. Ai devenit așa pentru că ai permis asta.
Când oamenii întâlnesc pe cineva care are o personalitate puternică, nu pot înțelege cu ce au de-a face.

Dacă ai o personalitate puternică, unii vor crede că ești o persoană autoritară. Alții vor crede că ești nepoliticoasă. Dar nimic din toate acestea nu este adevărat. Aceste cuvinte nu au nimic de-a face cu o personalitate dinamică.

Sigur că unora s-ar putea să le fie frică de tine. Dar asta se întâmplă pentru că ei nu înțeleg cum te poți simți atât de bine cu tine, încât să nu ai nevoie de aprobarea nimănui. Sunt sigur că cunoști foarte bine natura umană.

Cei care nu înțeleg sau care nu au această caracteristică, acuză sau încearcă să o reducă. Așa a fost întotdeauna și va fi mereu. Dar nu-ți fie frică.

Acum să ne uităm la cele 7 semne care arată că ai o personalitate puternică care îi poate speria pe ceilalți.

1. Tu nu te vaiți

Nu-ți pierzi timpul cu scuze pentru ceea ce nu poți face. Te concentrezi pe toate lucrurile pe care le poți face și găsești modalități de a evita obstacolele.

2. Ai grijă pe cine lași să intre în viața ta

Ca personalitate puternică, nu permiți nimănui să-ți spună cine ești, ce ești sau ce poți face. Știi că unii oameni vor încerca să te doboare doar pentru a se simți mai bine.

De asemenea, știi că unii oameni au nevoie de liniștire pentru a se simți mai bine. Nu ești una dintre aceste persoane. Nu ai nevoie de un prieten, de un/o iubit/iubită, de un șef, de un partener care să-ți spună care sunt abilitățile tale. Îți poți da seama fără aceste persoane.

3. Nu-ți plac bârfele

Dacă ai o personalitate puternică, ai idei și visuri și vrei să-ți folosești timpul constructiv pentru a-ți schimba propria viață în bine. Știi că bârfa este o pierdere de timp și “arde” celulele creierului.

La urma urmei, oricine poate bârfi cu succes. Nici măcar nu este cel mai greu lucru din lume. Este mai greu să te uiți la propria ta viață, pentru că așa vezi realitatea și nu-ți îndrepți atenția în altă parte, ameliorându-ți astfel durerea, cu iluzia că faci totul bine.

4. Nu suporți nesimțirea, prostia și ignoranța

Pentru că ai investit mult timp și efort în folosirea creierului tău, urăști când oamenii judecă lucruri despre care nu au cunoștință sau experiență (sunt nenorociți cunoscuți).

Ai dori foarte mult să ajuți și să încurajezi oamenii să se gândească la ceea ce vor spune înainte de a vorbi despre lucruri pe care nu le cunosc complet. Dar știi că ar fi un efort zadarnic, așa că îți iei “jucăriile” și te duci pe o altă plajă, în timp ce în spatele tău este o competiție „cine poate înfige mai bine cuțitul”.

5. Nu ai nevoie de atenția nimănui

Oamenii care nu au această calitate vor crede că prosperi și astfel nu ai nevoie de nimeni lângă tine. Adevărul este că astfel atragi oameni de aceeași calitate și nu oameni mizerabili și acri, care vor răspândi asupra ta toate relele soartei lor pentru a-ți atrage atenția.

6. Nimic nu te sperie

Bine, nu este adevărat. Trebuie să fie ceva care te sperie. Dar, în comparație cu alți oameni care nu au o personalitate puternică, nu lași ca frica să-ți definească viața și să dicteze modul în care îți trăiești viața.

7. Tu vezi incertitudinea ca pe o oportunitate

Incertitudinea, pentru tine, este o oportunitate de a îmbunătăți lucrurile. Știi că viața nu îți poate oferi în niciun caz siguranță. Acesta este și lucrul frumos, pentru că prin această incertitudine înveți și evoluezi, știind că aceasta este definiția vieții, adică să o trăiești cu ceea ce îți aduce ea și nu doar să exiști și să spui că trăiești.

Unor oameni le este dificil să se asocieze cu personalități puternice.

Este incomod pentru ei să se afle lângă o persoană puternică, pentru că aceasta îi va scoate din frumoasa lor cușcă, pentru că o personalitate puternică îi va provoca să evolueze și să devină o versiune mai bună a lor. Nu te deranjează să ai mai puțini oameni în jurul tău. Cantitatea nu contează. Ceea ce contează este calitatea. Ce binecuvantare!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook