Ai grijă de ea, este prețioasă!

Un bărbat care sărută o femeie pe obraz

Ai grijă de ea!

Ea este prețioasă. Nu este perfectă, nu este infailibilă, nu este ideală, însă este o femeie care știe să iubească. Este o femeie care știe să dăruiască. Ea știe să fie în toate rolurile pe care i le-a dat viața, plus în toate cele pe care i le-au dat cei din jur.

Nu o vei auzi indignată.

Ea nu se va plictisi și nu te va face niciodată să te simți “mic”. Este femeie și nu se teme să arate asta. Nu se teme să fie femeie și nu se așteaptă ca vreo organizație feministă să-i definească natura, drepturile și alegerile.

Vor fi multe momente când nu o vei înțelege.

Ea este propria ei doamnă. Și atunci de ce îți spun să ai grijă de ea? Pentru că știai toate acestea, dar ai luat totul de la sine înțeles. Ea nu ți-a spus că are nevoie de tine și nici nu ți-a dat de înțeles asta, iar tu ai crezut că e fericită așa. Că ceea ce îi oferi este suficient pentru ca ea să fie mulțumită de relația voastră.

Ai luat de la sine înțeles până și faptul că oportunitatea nu va fi negociabilă, altfel ai fi făcut totul bine. Poate că ai crezut că iubirea înseamnă doar să fiți împreună, adică să fii cu ea și nu cu alta.

Ai cunoscut-o. Știai tot ceea ce îi place, știai nevoile ei, visurile și idealurile ei. Știai totul. Și atunci? Ți-ai spus că se descurcă singură cu toate ale ei. Și ai abandonat-o. Ai lăsat-o singură în relația cu tine.

Te întreb doar atât: nu te-a susținut ea în tot ceea ce ai dorit să faci?

Înseamnă că știi cât de prețioasă este femeia de lângă tine, însă trebuie să i-o și arăți. Arată-i asta începând din acest moment. Sun-o și spune-i! Spune-i cât de mândru ești de ea și arată-te dispus să lupți, alături de ea, în realizarea tuturor visurile ei. Spune-i că, orice ar fi, nu este singură. Iar ea, cu siguranță, va aprecia…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook