Șase situații din viața ta pe care ar trebui să le ții doar pentru tine…

Femeie care păstrează tăcerea

Ține pentru tine și nu vei pierde!

Cu toții avem pe cineva în viața noastră cu care ne simțim confortabil să împărtășim chiar și cele mai sensibile informații personale ale noastre. Probabil facem asta pentru că avem încredere totală în acea persoană și în judecata ei.

Cu toate acestea, există unele lucruri pe care nu ar trebui să le împărtășim nici măcar celor mai de încredere oameni din jurul nostru.

Specia umană caută companie și are capacitatea de a crea legături în locurile cele mai puțin probabile, chiar și în cele mai nefavorabile circumstanțe, ceea ce duce la formarea unor prietenii puternice între indivizi. Legăturile de familie au, de asemenea, o putere specială.

Deci, aceștia sunt oamenii cărora le vom împărtăși cele mai profunde sentimente și secrete. Deși este perfect natural și sănătos ca acest lucru să se întâmple, nu ar trebui să le dezvăluim totul celorlalți, oricât de apropiați sunt ei de noi.

Nu este atât nevoia de secret, cât este de a ne păstra viața personală pentru noi înșine. Nu este necesar să împărtășim nici cel mai mic detaliu despre noi înșine cu nimeni, deoarece nu servește niciunui scop real.

Împărtășirea cu ceilalți a momentelor vieții tale este ceva necesar și foarte frumos. Dar nu este necesar să împărtășești cu nimeni fiecare mic detaliu, indiferent cât de mult îi pasă de tine sau cât de aproape ar fi. Unele lucruri ar trebui să rămână personale pentru a duce un stil de viață sănătos.

Mai jos, vei citi care sunt cele șase situații din viața ta pe care ar trebui să le ții pentru tine.

1. Obiectivele vieții

Este întotdeauna o idee bună să-ți păstrezi obiectivele pentru tine. Un motiv important pentru acest lucru, este acela că este posibil să fie nevoie să le schimbi în viitor, în funcție de circumstanțe. Este ceva firesc, deoarece schimbările în sine sunt o certitudine în viață. Așa că, obiectivele noastre se vor schimba mereu, fie că ne place sau nu.

Comunicarea obiectivelor tale celorlalți, îi va face doar să aibă așteptări de neatins și acest lucru provoacă doar confuzie și stres nedorit.

2. Viața personală

A amesteca alți oameni în viața ta personală este o mișcare foarte imatură. Nu ar trebui să-i tragi pe ceilalți în problemele tale când nu-i preocupă în niciun fel. Ia în considerare, de asemenea, că s-ar putea să nu aprecieze drama și situațiile neplăcute.

Implicarea altor oameni în viața ta îi va face să devină suspicioși față de stresul, anxietatea și suișurile și coborâșurile tale emoționale. În plus, este posibil să se formeze multe atașamente nesănătoase și toxice.

3. Probleme familiale

Familia joacă un rol important în modul în care creștem și este firesc ca orice luptă din mediul familial să ne afecteze și pe noi. Dar, trebuie înțeles că fiecare familie are propriile probleme de gestionat. De asemenea, atunci când familia este legată și unită ca un pumn, întotdeauna apar soluții adecvate.

Așadar, nu este nevoie să implici străini în problemele de familie, deoarece aceștia ar putea să profite sau să vă judece greșit.

4. Faptele bune

Lumea are nevoie de toate actele de bunătate care pot fi oferite. Deci are sens să facem tot ce putem în acest sens. A face bine altora, de obicei, nu necesită mult efort, dar chiar dacă este, rezultatul final arată întotdeauna că a meritat.

Încercați să nu vă împărtășiți faptele bune, pentru că s-ar putea să nu vă fie bine. Oamenii ar putea crede că te lauzi și devin competitivi cu tine. Ei pot chiar să caute ceva mai bun sau mai mare decât tine pentru a-ți depăși sau slăbi acțiunile.

5. Proprietatea personală

A vorbi despre posesiunile tale materiale poate declanșa aceeași reacție ca cea menționată mai sus. Este posibil să împărtășiți aceste detalii fără intenție rea, dar este posibil ca alții să nu le perceapă în acest fel. Ar putea să o ia ca pe un laudă din partea ta.

Rezultatul este că ei intră în procesul de a se lăuda mai mult pentru a te întrece. Și vei descoperi în curând că ai creat o relație foarte nesănătoasă și toxică.

6. Situația financiară

Ar trebui să păstrezi detaliile finanțelor pentru tine. Banii guvernează lumea și provoacă mari schimbări în multe relații. Deci, cel mai bine este să păstrezi aceste detalii private.

De exemplu, cineva te poate aborda pentru a profita de tine financiar sau pentru a avea așteptări nerezonabile de la tine. Dacă ai un surplus, păstrează-l întotdeauna în loc să vorbești despre el.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook