Viața continuă și nu ar trebui să o risipim cu lucruri inutile și fără sens…

Femeie singură văzută printr-un geam

Oamenii doresc să achiziționeze din ce în ce mai multe obiecte, din ce în ce mai multe bunuri. Ei vor să adauge. Grade, bunuri materiale, electrocasnice, mașini, totul.

Și această adăugare aduce un plus de stres, schimbând fericirea și calmul intern într-o stare materială, epidermică și externă.

Și dacă întrebi câți oameni experimentează o bucurie semnificativă, îi vei număra pe degete. Pentru că nu trăiesc o fericire substanțială, reală, ci sunt împovărați și mai mult cu stresul de a obține lucruri.

Personal, cred că un bărbat ar trebui să fie sculptor. Adică să scoată lucruri din viața lui, precum sculptorul care își sculptează creația și păstrează materialul necesar pentru perfecțiunea ei.

Ne-am pierdut în amănunte și am uitat ce înseamnă viața. Magia simplității care duce la fericirea esențială, pentru că te îndepărtează de grijile inutile.

Dacă inima are nevoie să zboare sus, multe lucruri materiale o îneacă și apare nevoia de a rămâne lipită de pământ.

Pentru că oamenii își chinuiesc viața și o forțează să se piardă în griji nesfârșite pentru a cuceri o fericire utopică. Pe care o au deja, este înăuntrul inimii, dar nu o văd. Și își pierd timpul și magia vieții ca să vâneze himere.

Scăderea este cea mai bună operație matematică pe care ar trebui să o adoptăm pentru a ne face viața mai bună. Viața continuă și nu este creată pentru a o irosi cu lucruri inutile și fără sens.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook