Cel mai rău mod de a te despărți de cineva, este acela când celălalt nu-ți oferă niciun motiv să-l urăști…

Siluetă sexy de femeie

Lasă-l să nu-ți dea niciun motiv care să te determine să-l urăști, nimic care să te rănească. Să-l poți susține măcar pentru ultima oară, până se va descurca cu asta.

Este momentul în care îți părăsește viața, sau i-o părăsești tu pe a lui, știind cum ați fi putut reuși împreună. Știți lucrurile care v-au făcut pe amândoi mai buni. Știi ce te-a făcut fericită cât a fost lângă tine.

Și acum, nu trebuie să-l taxezi cu nimic.

Cu ce să îl taxezi? Cum, a fost totul clar de la început? Nu s-a jucat niciodată cu sentimentele tale? De unde știi că astfel de oameni, nu ți se vor arăta decât o singură dată în viață?

Când cealaltă persoană este clară de la început, nu poți să-ți expui nici egoul, nici mândria. Rămâi cu amintiri care te rănesc și cu un “la naiba!”, care te-ar putea determina să rămâi.

La naiba, pentru cântecul acela care i-a plăcut, pentru acel concert în care te-ai cocoțat pe umerii lui și ați fredonat versurile împreună. La naiba, pentru diminețile alea când s-a trezit înaintea ta și a făcut micul dejun pentru amândoi, iar tu nu ai reușit să faci nici măcar pâine arsă.

La naiba, pentru cămașa pe care a lăsat-o în urmă și pentru toate acele lucruri mărunte pe care, cu siguranță, nu le-a vrut într-un moment de slăbiciune. Îți vei ascunde goliciunea cu cămașa lui și ți se va face dor.

La naiba, pentru camera ta care nu mai miroase a el, pentru acel bilet rămas de pe ușa frigiderului pe care scrie: „Trebuia să plec, nu am vrut să te trezesc, ne vedem la noapte!”

Vrei să uiți, ca să nu ajungi să îl urăști. Dar nu poți…

Vrei sa dai vina pe el pentru tot și totuși nu poți, în schimb, îți amintești totul, clipă de clipă, de zâmbetul lui sau de râsul acela până la urechi. Dar totul a dispărut și, poate, dragostea a reapărut…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook