Aceste femei ale zodiacului trebuie să-și schimbe viața și dorințele în dragoste…

Două prințese

Sunt unele femei care știu exact la ce să se aștepte într-o relație romantică și altele cărora le „zboară mintea” – au așteptări uriașe și tot ce reușesc să facă este să eșueze iar, și iar, provocându-și singure răni sufletești.

Puțin mai jos, vom analiza cele patru femei ale zodiacului, care trebuie să-și schimbe viața și dorințele, cât încă mai este timp.

BERBEC

Marea greșeală pe care o face femeia Berbec în dragoste, este că uneori confundă toxicitatea cu pasiunea. Ar trebui să înțeleagă că o relație nu devine incitantă dacă este plină de lupte, tensiuni și incertitudine. Nu are nevoie de cineva care să o facă să simtă „fluturi în stomac”, ci de cineva care să-i ofere siguranță, liniște, stabilitate și calm.

Ar trebui să înceteze să se mulțumească cu bărbații care îi trimit semnale mixte și să nu mai accepte durerea ca parte a unei aventuri de dragoste incitante. Ea merită mult mai mult și ar trebui să găsească pe cineva care să-i facă față pasiunii, fără a transforma relația într-un câmp de luptă.

BALANȚĂ

Femeia Balanță ar trebui să învețe să se pună pe ea însăși pe primul loc. Este bine să iubești și să dăruiești, însă cel mai important lucru este să te dăruiești ție însăți și să nu cedezi atât de repede. Poate că este timpul ca femeia Balanță să devină puțin egoistă și să înceteze să pună fericirea celorlalți mai presus de orice altceva.

Ce se va întâmpla cu propria ei fericire? Cui îi va păsa dacă nu va fi fericită? Ea nu ar trebui să stea cu cineva doar pentru a evita singurătatea, durerea unei despărțiri sau pentru a nu-l răni pe partener. Trebuie să înceteze să mai joace pe victima și să înceapă să facă lucruri care îi aduc bucurie și, evident, să aleagă un bărbat cu care va avea o relație echilibrată – cât oferă, atât să primească.

SAGETĂTOR

Femeia Săgetător are un mod de a alunga oamenii de lângă ea. Evident, toate acestea provin din marea ei nevoie de libertate și independență. Cu toate acestea, ea ar trebui să înceteze să respingă bărbații atât de  repede și să nu se mai „sufoce” într-o relație. Nu toată lumea vrea să o îngrădească sau să-i pună căpăstru.

Ea ar trebui să hotărască să-și asume mai multe riscuri în ceea ce privește o relație. Trebuie să fie mai dispusă să-și deschidă inima și să încerce o legătura mai strânsă cu partenerul ei sau cu oricine o face să se simtă specială.

Păstrarea distanței nu este cea mai bună opțiune pentru apărare, deoarece pierde mult din ceea ce ar putea trăi dacă își va da voie să se îndrăgostească și să se deschidă către celălalt.

VĂRSĂTOR

Paradoxul femeii Vărsător este că deseori este atrasă de bărbații care nu o tratează cu același respect cu care îi tratează ea. Când este cu adevărat interesată de un bărbat, nu va ezita să facă prima mișcare și să îi trimită un mesaj sau chiar să-i revendice atenția și timpul.

Ar trebui să înțeleagă că nu este în folosul ei să piardă niciun minut alături de un bărbat care nu merită un loc în viața ei.

Femeia Vărsător trebuie să fie ea însăși, iar ceilalți o vor iubi pentru ceea ce este cu adevărat. Este timpul ca ea să-și „golească” mintea și să înceapă să facă tot ceea ce își dorește și îi face plăcere.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook