Cele 5 greșeli tragice pe care femeile le fac în relațiile lor…

Cele 5 greșeli tragice pe care femeile le fac în relațiile lor...

Greșelile sunt pentru oameni. De acord.

Ideea este, desigur, să înveți din greșelile tale la un moment dat și să nu le repeți. Pentru că, mai ales când vine vorba de relații și întâlniri, există câteva capcane de bază în care poți cădea, iar și iar.

Deci, mai jos, îți prezint 5 dintre cele mai răspândite greșeli pe care, din păcate, nici cele mai experimentate femei nu le-au putut evita.

„Copilul rău” nu se schimbă

Sau ca să spun mai corect, nu se va schimba dacă nu vrea, darămite pentru tine. În cazul în care îți dorești ceva sănătos și normal, oricât de mult te place, amintește-ți că, probabil, îi va fi greu să-ți ofere ceea ce îți dorești. Am spus-o de multe ori: Când vrei aceleași lucruri ca și cealaltă, totul este mai ușor și mai simplu.

Ești mereu… disponibilă

Nu sunt unul dintre acei oameni care îți vor spune să joci jocuri și să-i îngreunezi viața pentru că doar așa vei ști că te vrea cu adevărat. Acestea sunt probabil învechite și poate puțin imature (părerea mea).

Pe de altă parte, desigur, nu poți fi întotdeauna disponibilă și gata să alergi la el ori de câte ori are nevoie de tine.

Cauți perfecțiunea

Îmi pare rău să îți spun dar ceea ce cauți nu există. Există doar cazul că poate fi suficient de aproape pe placul tău dar, cu siguranță, nu este perfect. Deci, din moment ce probabil că nu există, ai face bine să te mulțumești cu ceva mai imperfect, dar cu siguranță nu nedemn. Asta este tot.

Și ce zici de bani?

Îl vei numi învechit dar, cu siguranță, nu este! Nu sunt puțini cei care acționează având în vedere confortul financiar al altora, ceea ce duce matematic la o abordare greșită. Există și alte lucruri pe care le poți observa și aprecia la o persoană.

Îți uiți manierele

Doar pentru că este bărbat și te place, nu înseamnă că ar trebui să-l tratezi urât. După cum înțelegi, manierele pentru o femeie sunt mult mai elementare decât îți imaginezi. Ar fi bine să nu le uiți!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook