Cele mai dinamice 5 ZODII. Nimic nu le oprește…

Cele mai dinamice 5 ZODII. Nimic nu le oprește...

Cu toții ne dorim să fim primii, să conducem, să nu dăm înapoi, să nu ne fie frică și să avem o hotărâre puternică, care să nu se aplece în fața adversității. Dar nu toți dintre noi ne putem asuma riscuri și putem conduce evoluții.

Unele zodii sunt mai puternice decât altele, sau cel puțin au acele caracteristici care le ajută să pară mai puternice. Și nu ne referim la influența lor socială, ci la caracterul lor dinamic, curajul lor emoțional și rezistența lor psihologică, care le permit să lupte constant pentru ceea ce-și doresc și pentru a-și domina spațiul.

Potrivit astrologiei, 5 sunt zodiile cele mai dinamice, care nu dau înapoi de la nimic:

CAPRICORN

Sunt autonomi și gata pentru orice. Ei sunt întotdeauna pregătiți pentru cel mai rău scenariu și au un plan alternativ. Sunt printre cele mai muncitoare semne zodiacale, iar ambițiile lor uriașe sunt motivația.

Ei nu se “defectează” niciodată fizic, psihologic sau emoțional și sunt gata să dea totul pentru a-și atinge obiectivele și visurile. Ei cred în promptitudine și eficiență și aceasta este puterea lor. Sunt răbdători, muncitori și au capacitatea de a obține tot ce este mai bun de la ceilalți și de a-și optimiza abilitățile.

Ei pot percepe ceea ce toată lumea le poate oferi și să folosească în avantajul lor, pentru a-și desfășura munca și pentru a crește. Ei au cea mai mare stăpânire de sine dintre toate semnele zodiacale, iar atenția și puterea lor nu sunt distrase de ispite. Ei rezistă limitărilor și voința lor este imensă.

Ei pot face mai multe sarcini și pot funcționa eficient sub presiune. Ei iubesc puterea, vor să aibă influență și ceilalți să-i respecte. De mici știu ce vor să facă în viață și datorită domnitorului lor, strictul Saturn – reușesc. Datorită capacității lor de a fi disciplinați și orientați spre obiective,  îi face să fie una dintre cele mai dinamice zodii.

TAUR

Taurii au o putere extraordinară și sunt conduși de credința lor în ei înșiși. „Văd scopul și nu obstacolele”, aceasta este întotdeauna gândirea și logica lor. Persistența și răbdarea care îi caracterizează îi ajută să ajungă la un nivel ridicat în faimă și în… venituri.

La urma urmei, pentru Taur, puterea este sinonimă cu bani, achiziții și bunuri materiale, și asta caută mai mult decât orice altceva. Sunt realiști și asta îi ajută să facă pași corecți și siguri. Privesc realitatea și obiectivul în față și se îndreaptă spre ele. De asemenea, nu sunt orbi la abilitățile lor, sunt bine conștienți de slăbiciunile lor și nu-și irosesc niciodată prețioasa energie în scopuri de neatins.

Ei cântăresc avantajele și dezavantajele fiecărei situații și aleg activități pe care le pot face bine și sunt încununați câștigători. Dacă cineva încearcă să-i oprească, îi poate șterge de pe hartă. Nu se răzgândesc, nu ascultă pe nimeni și nu își reconsideră deciziile.

Au răbdare, dar dacă au nevoie să lupte și să facă o demonstrație de forță, o vor face cu mare plăcere și, cu siguranță, va fi o experiență foarte traumatizantă pentru oricine îi provoacă.

Nu sunt adversari simpli, folosesc mijloace legitime și nelegitime pentru a-și impune voința și pot arăta o față foarte dură atunci când sunt chemați să-și protejeze realizările. Nu se lasă și cu încăpățânarea lor excesivă luptă până la capăt pentru a realiza ceea ce își doresc și din fiecare luptă ies mai puternici.

Taurii își folosesc și bunătatea ca forță.

Conduși de Venus, planeta frumuseții, plăcerii, îngrijirii și romantismului, le oferă putere fizică, frumusețe și alură. Și le folosesc pentru a-i face pe ceilalți să pară mai slabi.

Au mare grijă de cei din jur, le câștigă încrederea, îi fac să se simtă în siguranță în preajma lor și îi hrănesc încet cu propriile valori, câștigând teren pe emoțiile lor. Ei devin dominanți în nevoile altora și îi subjugă.

LEU

Leii sunt personalități dinamice. Ei trasează un curs, au propria viziune și nu acceptă sugestii de la nimeni și nici nu cedează regulilor și limitelor stabilite de alții. Sunt pasionați, încăpățânați, curajoși, cu mare încredere în ei înșiși și în abilitățile lor. Au simțul responsabilității și al datoriei și conduc instinctiv.

Ei știu să preia controlul și să pretindă ceea ce își doresc pentru ei înșiși și își arată puterea în două moduri simple: să fie plăcuți și să stabilească limite. Pentru că sunt carismatici și generoși, aceștia câștigă lumina reflectoarelor și devin populari, în același timp fac tot ce este necesar pentru a se asigura că nimeni nu concurează cu ei.

Își arată imediat intențiile de conducere și nu lasă loc celorlalți să creadă că îi pot “îmblânzi”. Ei domină spațiul și își arată dinții “zâmbind”, făcându-i pe ceilalți să-i admire. Ei exercită o influență puternică asupra celor din jur prin pasiunea de care dau dovadă, dar și datorită gândirii rapide, care impresionează.

Deși par aroganți și cruzi, sunt și foarte protectori cu cei care cred în ei și, bineînțeles, cu cei care le arată admirația lor.

Ei știu clar ce își doresc de la viață și au un plan despre cum să realizeze. Încrederea lor imensă în sine, împreună cu voința și instinctul lor de supraviețuire, îi fac să nu se oprească niciodată și să încerce până obțin ceea ce își doresc.

Singurul lucru care îi poate îndoi pe Lei este neacceptarea lor de către ceilalți. Adică să nu recunoască eforturile lor, dar tot nu se vor așeza pentru a interacționa cu un public tăcut. Conducătorul lor, Soarele, este incapabil de întuneric, îndoială și gânduri secundare.

Vor găsi urechi dispuse să-i asculte, atenția și recunoașterea de care au nevoie pentru a excela în altă parte. La urma urmei, nu toată lumea merită să aibă un Leu drept lider și nimic nu le poate opri impulsul dinamic.

SCORPION

Scorpionii au putere în celula lor. Sunt de succes, puternici, asertivi și pasionați, iar cel mai important atu al lor este acela că știu foarte bine să manipuleze oamenii pentru a obține ceea ce își doresc. Aceasta este marea lor putere, că atunci când își pun mintea la ceva, nimic nu le poate sta în cale.

Tenacitatea lor este de neegalat de orice alt semn zodiacal, iar dedicarea lor pentru o cauză sau idee este uluitoare. Dacă ceva se lipește de ei, devine o obsesie și nimeni nu-i poate îndepărta de la scopul lor. Indiferent de provocările pe care le întâmpină, ei vor găsi modalități de a le depăși, deoarece sunt plini de resurse și știu să le manevreze.

Își pot transforma înfrângerea în succes și își pot lua putere din eșecurile lor.

Pasiunea lor este aproape ireală și au o forță interioară care poate fi găsită doar în eroii mitologici. Au o intuiție puternică, citesc gândurile celorlalți și asta le oferă un avantaj enorm față de adversarii lor și, împreună cu imensa rezervă de vitalitate și energie, Scorpionii obțin mereu ceea ce își doresc, imediat și ușor.

Ei nu au inhibiții morale și se pot juca cu mințile și emoțiile celorlalți, atâta timp cât ies învingători și obțin câștig personal. Ei sunt capabili să înșele, să vândă dragoste sau sălbăticie, să întindă capcane și să mintă, pentru a demonstra că au puterea în mâinile lor și nu se târguiesc pentru ea.

Scorpionii aspiră să dobândească bogăție și putere mare și sunt dispuși să facă tot posibilul și să sacrifice totul pentru a-și realiza visurile. Nu le este frică de muncă, nici de eșec. Ei sunt asociați cu moartea și renașterea datorită conducătorului lor Pluto și pot renaște din cenușa lor.

Pot obține succesul și îndeplinirea obiectivelor lor pentru a arăta că rămân puternici indiferent de ceea ce li s-a întâmplat. Încrederea enormă în sine pe care Scorpionii o au, îi face și pe ei să riște, pentru că știu că, asumându-și riscuri, vor ajunge mai sus decât alții.

BERBEC

Berbecii sunt dinamici agresiv și au curaj. Sunt oameni pasionați și, pentru a-și dovedi valoarea, pot face „lucuri nebunești” pe care alte zodii nu le pot înțelege. Flacăra care le arde ființa devine un foc atunci când vine vorba de promovarea lor la locul de muncă și împreună cu mintea lor creativă și capacitatea de a-și asuma riscuri, în cele din urmă ies învingători.

Nu le este frică să-și spună părerea, să-și asume rolul de oameni puternici, să împingă situații și să le arate celorlalți că nu se vor opri din luptă până nu ajung în vârf. Sunt adevărați cuceritori, deoarece zdrobesc tot ce le stă în cale. Sunt înzestrați cu o abundență de energie care îi face de neoprit.

Își asumă responsabilități care depășesc puterea lor și încearcă să își dovedească în primul rând lor, dar și celorlalți, că sunt supraoameni și că sunt capabili să reușească cu orice preț.

Sunt personalități explozive și de foc și adesea acționează înainte de a se gândi. De fapt, dacă sunt provocați de cineva sau dacă aud că nu pot face ceva, atunci o vor face cu toată puterea, pentru că în mintea lor pot realiza totul.

Oricâte dificultăți apar în viața lor, oricâte obstacole apar, nu vor renunța și vor încerca să lupte până la capăt, chiar dacă nu au ajutor de nicăieri.

Uneori, de fapt, Berbecii dovedesc că se pot descurca mai bine pe cont propriu și nu au nevoie de ajutorul și sfatul altora. Conducătorul lor, Marte, le oferă o încredere intensă de sine și puterea de a lupta pentru a realiza exact ceea ce și-au propus.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook