Răscumpărarea nu constă în a răni pentru că ai fost rănit…

O fată privește printr-o fereastră spartă

Trebuie să intri curat într-o relație, nu să porți poverile din trecut. Trebuie să reușești să te scuturi de tot ceea ce te trage înapoi. Fii deschis și gata să accepți noul care îți iese în cale. Nu are sens să te ascunzi de ceea ce te-a amărât și ți-a poluat sufletul. Înfruntă-le. Treci peste ele.

Dacă nu-ți poți deschide inima pentru a dărui și pentru a primi iubire, nu are rost să începi o relație, pentru că soarta eșecului este aproape predeterminată.

Relațiile, dragostea și prietenia, au propriile lor reguli și termeni pentru a supraviețui. Dacă nu întrunești acești termeni și nu ai de gând să respecți regulile, stai unde ești. Trăiește în lumea ta și nu mai experimenta.

Următoarea persoană nu-ți datorează nimic și nu trebuie să plătească pentru greșelile celei anterioare. La urma urmei, oamenii nu sunt la fel. Nici măcar nu este corect să-ți aduni propriile tale frustrări, neîmpliniri sau reprimări, propriile tale răni.

O relație înseamnă bucurie, împărtășire, dăruire.

Dacă nu le poți oferi, este mai bine să alegi singurătatea până te vei simți pregătit pentru următorul pas.

Pentru că acest nou pas ar trebui să fie matur și stabil. Chiar dacă ai rănit persoana care s-a trezit, fără nicio bănuială, în fața ta, nu vei scăpa de amintirile rele.

Și nu uita: Răscumpărarea nu constă în a răni pentru că ai fost rănit. Secretul este în altă parte; în acceptare și iertare. Purificarea și ușurarea vin doar atunci când întorci pagina vieții și povestea pe care urmează să o scrii este pură și adevărată.

Nu te gândi la sfârșit înainte de a fi experimentat măcar începutul.

Dă-i vieții șansa de a face ceea ce știe. Pentru că viața știe cum să meargă mai departe. Nu o opri în loc. Fă-ți timp dar nu amâna. Dă-i drumul și simte. Ascultă, gustă și înotă în noile mări care se deschid înaintea ta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook